Jump to content

Serie A 2017-18

Featured Replies

Ne bih gledao to da mi neko plati...

Različiti prioriteti. Meni Juventusova liga ne znači ništa. Što se mene tiče, mogu da je ne igraju i služi samo da se uđe u Evropu

Znam, pricali smo o tome. Nije da mi Evropa ne znaci nista, ali kad kazem Evropa mislim na osminu finala Ligu Sampiona pa nadalje.

Europa League > CL. Osim prošle sezone..

Prilično sam siguran da će se Milanu i te kako igrati

Boje jedno vruce pivo, nego cetr ladna...

Bolje jedna baba stara, nego p.... mlada...

• Author

Kakav je bednik Spalletti, ko bi reko da grozdje moze da bude bas ovoliko kiselo. Sad po njemu ispade da je Radja meeeh igrac i da su najbolji igraci Rome Manolas, De Rossi i Dzeko. Pritom mu i ne treba jer Joao Mario ume da dribla bolje od njega.

Za to vreme trol level insejn.

http://res.cloudinary.com/as-roma-turbine-production/image/upload/c_fill,f_auto,g_center,q_auto,w_1199/v1/asroma-uat/opfbcgwcz5cwrhfvblr7

Plavo-crno i prugasto :D

• Author

Izgleda da ce se desiti Mahrez :o  Pu-pu! 

reakcija Kelinija ko da mu je užarenom sabljom neko brčkao po oku 

• Author

Klasicni Chiellini :dry:

Gerson ce biti superstar, dobra je bila Sabatinara.

dobar Gerson, prvi put ga gledam ...a vidim u napadu i neki turski perica ognjenovic  :fantom:

ako ima i penala, mrzi me da ih gledam

Edited by jiraiya

Izgleda da ce se desiti Mahrez :o  Pu-pu! 

Dabogda vam se desio. Taman adekvatna zamjena za Tottija, imaju isti broj ligaških titula. :P

Njemu je Arsenal prva opcija, ali nama je prva opcija Lemar kojeg nam Monaco neće da proda jer su prodali i prvi red tribina u ovom prelaznom roku.

• Author

Zakasnili ste za Mahrezaru, sad i da ocete nema :fantom:

dobar Gerson, prvi put ga gledam ...a vidim u napadu i neki turski perica ognjenovic  :fantom:

ako ima i penala, mrzi me da ih gledam

Gerson nije ni igrao do sada nesto. Uglavnom LE i nekoliko poluvremena u prvenstvu. Redak spoj odlicnih fizikalija i fine tehnike. Ono sto me brine kod njega je otac debil.  Turski Perica je sasvim fin igrac, mada jos uvek slabasan.

Realno nikada nismo imali ovoliku dubinu. Nema vise Torosidisa i Bradleya sa klupe, sada su B opcija sasvim fini igraci. Ako nam legne Riyad bice krvi :fantom:

Lol, đe im felaini da uprosti problem :fantom:

Roma ili dize ruke od Mahreza ili tvrdi pazar. Navodno bi sad htjeli Nasrija, Monchi ga je i u Sevillu dovodio.