Meazza Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Različiti prioriteti. Meni Juventusova liga ne znači ništa. Što se mene tiče, mogu da je ne igraju i služi samo da se uđe u Evropu Znam, pricali smo o tome. Nije da mi Evropa ne znaci nista, ali kad kazem Evropa mislim na osminu finala Ligu Sampiona pa nadalje.
gervasius twinkleminkleson Posted July 28, 2017 Posted July 28, 2017 Europa League > CL. Osim prošle sezone.. Prilično sam siguran da će se Milanu i te kako igrati
crtamOrasi Posted July 28, 2017 Author Posted July 28, 2017 Kakav je bednik Spalletti, ko bi reko da grozdje moze da bude bas ovoliko kiselo. Sad po njemu ispade da je Radja meeeh igrac i da su najbolji igraci Rome Manolas, De Rossi i Dzeko. Pritom mu i ne treba jer Joao Mario ume da dribla bolje od njega. Za to vreme trol level insejn. http://res.cloudinary.com/as-roma-turbine-production/image/upload/c_fill,f_auto,g_center,q_auto,w_1199/v1/asroma-uat/opfbcgwcz5cwrhfvblr7 Plavo-crno i prugasto :D
jiraiya Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 reakcija Kelinija ko da mu je užarenom sabljom neko brčkao po oku
crtamOrasi Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Klasicni Chiellini Gerson ce biti superstar, dobra je bila Sabatinara.
jiraiya Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 (edited) dobar Gerson, prvi put ga gledam ...a vidim u napadu i neki turski perica ognjenovic ako ima i penala, mrzi me da ih gledam Edited July 30, 2017 by jiraiya
ArleKino Posted July 30, 2017 Posted July 30, 2017 Izgleda da ce se desiti Mahrez :o Pu-pu! Dabogda vam se desio. Taman adekvatna zamjena za Tottija, imaju isti broj ligaških titula. :P Njemu je Arsenal prva opcija, ali nama je prva opcija Lemar kojeg nam Monaco neće da proda jer su prodali i prvi red tribina u ovom prelaznom roku.
crtamOrasi Posted July 30, 2017 Author Posted July 30, 2017 Zakasnili ste za Mahrezaru, sad i da ocete nema dobar Gerson, prvi put ga gledam ...a vidim u napadu i neki turski perica ognjenovic ako ima i penala, mrzi me da ih gledam Gerson nije ni igrao do sada nesto. Uglavnom LE i nekoliko poluvremena u prvenstvu. Redak spoj odlicnih fizikalija i fine tehnike. Ono sto me brine kod njega je otac debil. Turski Perica je sasvim fin igrac, mada jos uvek slabasan. Realno nikada nismo imali ovoliku dubinu. Nema vise Torosidisa i Bradleya sa klupe, sada su B opcija sasvim fini igraci. Ako nam legne Riyad bice krvi
ArleKino Posted August 5, 2017 Posted August 5, 2017 Roma ili dize ruke od Mahreza ili tvrdi pazar. Navodno bi sad htjeli Nasrija, Monchi ga je i u Sevillu dovodio.
Recommended Posts