June 26, 20186 yr Siniša će izgleda da popije pedalu u Sportingu nakon puna 4 dana rada. Siniša bog. nije do njega, do uprave je, dolazi nova pa zele sve ispocetka, ali opet smesno je
June 26, 20186 yr Inter je tri puta pokusavao prodati Santona i sva tri puta je dogovor propao nakon lekarskog pregleda. On jeste skolovan igrac, ali sa takve dve vezane povrede u samom pocetku karijere prvotimca, da je vec trebao prestati igrati.
June 26, 20186 yr Inter ce valjda opet morati i na bekove da daje dosta para, Cancelo izgleda u Juve.
June 27, 20186 yr 11 minutes ago, MiddleClass said: Valja li cemu? meh, nije dovoljno dobar za chelsea. slab u defanzivi, solidan centarsut i igra u napadu.
June 27, 20186 yr 1 hour ago, MiddleClass said: Valja li cemu? Dobar je bio u Atalanti i Torinu, 12 puta u reprezentaciji Italije. Nije se uklopio u Engleskoj.
June 27, 20186 yr 20 minutes ago, goofs said: Napasu mi se falusa svi redom iz UEFE, govna jedna korumpirana. I ja sam isto skrhan Ovo znaci da bi Fiorentina mogla da gostuje u Sarajevu u kvalifikacijama.