Jump to content
IGNORED

Serie A 2017-18

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted

Ipak nista od ubojitog trojca Verone, Kasano zavrsio karijeru zbog, jer, pa eto tako.

Predomislio se Kasano. Posle dorucka mu se nije igralo, ali posle rucka se predomislio. Strah me vecere...

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

368

• Meazza

242

• MiddleClass

231

• gervasius twinkleminkleson

199

Posted

Pristali su da donose Nutellu na treninge :D

Posted

Наводно је Наполи понудио Ђенови Ђакеринија за Лазовића

Posted

Nije to loš posao za napoli, mada je lazović briljirao u 3-5-2. U svakom slučaju, za treću alternativu za Insignea / Callejona skroz kvalitetno rješenje. Mada vidim da napoli juri castrovieja iz Villareala, to bi već bilo daleko ozbiljnije

Posted

Matuidi bi mogao pojacati Juventus. PSG ga nece zadrzati ako dobije dobru ponudu.

Posted

СМС се опет спомиње у истој реченици са Јувентусом.

Posted

СМС се опет спомиње у истој реченици са Јувентусом.

Juventus poslao ponudu za Matuidija SMS-om? :P

Posted

U medjuvremenu se desava "sukob" Bonucija i Kessie-a oko toga ko ce nositi broj 19. :isuse:

Posted

U medjuvremenu je  Torino trazio Locatellija, Nianga, mucenu Palettu i 70m za Belottija. Ne bi me cudilo da Milan pristane, kad su vec u berserk modu.

Posted

U medjuvremenu je  Torino trazio Locatellija, Nianga, mucenu Palettu i 70m za Belottija. Ne bi me cudilo da Milan pristane, kad su vec u berserk modu.

Automatski neka pristanu. acm.gif 

Posted

-1

#againstmodernfootball #džabevamkineskinovci

Posted

U medjuvremenu je Torino trazio Locatellija, Nianga, mucenu Palettu i 70m za Belottija. Ne bi me cudilo da Milan pristane, kad su vec u berserk modu.

U tom slučaju, super za Milan, 60m za Belottija je super cena [emoji109]

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

Posted

Lokatelija bi dali samo na pozajmicu, sto mislim da bi bilo odlicno za njega posto Miha voli te srcane klince. Ali svejedno mislim da nema nista od Belotija, nazalost, ne da se Kairo, mislim da ce Milan zavrsiti Kalinica i to je to.