Meazza Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Just now, borris_ said: +1 Ma nemoj. Pazi boga ti. Uostalom, uzivajte.
borris_ Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Oni se pljuju, ponekad. Ali pošto se bez njih ne može onda je bolje zamjeniti sudije robotima.
Meazza Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Stari trik, ubacis sagovorniku reci u usta i onda se raspravljas s onim sto nije rekao. Ja sam predlozio zrebanje sudija po uzoru na sezonu 84/85, a oko tih robota pogledaj sa nekim drugim...
crtamOrasi Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 Pa, ne bih rekao da je AI u ulozi sudije nešto što je nemoguće ili besmisleno, najozbiljnije.
crtamOrasi Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 (edited) . Edited May 21, 2018 by crtamOrasi Dupli
porucnik vasic Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 6 hours ago, borris_ said: Izbacimo sudije onda. Pravi se atmosfera kao da su sudije tu samo da te pokradu. Шта кажеш за онај пенал Буфона? Случајна грешка?
borris_ Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Na ovom topicu se neko žalio što igrači ne mogu da gledaju video za vrijeme VAR, nego samo sudija. Kao nepravedno je. Zadnjih godina, stvara se tako toksičan atmosfera oko sudija da su oni pod skoro nemogućim pritiskom. Za svaki kontakt/faul okruženi su igračima. Najveću zaslugu imaju i najveći timovi, Real, Barcelona, Chelsea, MU, Juve, i ostali. Igračima se naravno sve dopušta, lažiranja, padanja u šesnaestercu okruživanje sudija itd itd Predsjednicima klubova isto tako. Mogu da dodju kod sudije pred utakmicu i da mu kažu da se pazi jer utakmica vrijedi 16M€ (Aulas). Ragbi je u tom smislu mnogo elengatniji sport i manje toksičan.
gervasius twinkleminkleson Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Izgleda da će Buffon u psg, a perin u juve. Čisto da se održi tradicija simpatizera musolinija na golu juventusa....
crtamOrasi Posted May 21, 2018 Author Posted May 21, 2018 1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said: Izgleda da će Buffon u psg, a perin u juve. Čisto da se održi tradicija simpatizera musolinija na golu juventusa.... Ju, odakle ovo za Perina?
Meazza Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 4 hours ago, borris_ said: Igračima se naravno sve dopušta, lažiranja, padanja u šesnaestercu okruživanje sudija itd itd Predsjednicima klubova isto tako. Mogu da dodju kod sudije pred utakmicu i da mu kažu da se pazi jer utakmica vrijedi 16M€ (Aulas). Apsolutno se slazem i to su takodje problemi koje treba resavati istovremeno. Zaista ne razumem logiku po kojoj ne treba obracati paznju na jednu vrstu problema zato sto postoje i drugi. Ja bih recimo Ronalda 5 puta isterao napolje u onom dvomecu protiv Juventusa da sam sudija.
borris_ Posted May 21, 2018 Posted May 21, 2018 Pa svi ti problemi su povezani. Pritisak na sudije prave igrači, treneri i predsjednici klubova. I sve ide na uštrb sudija.
Recommended Posts