Jump to content
IGNORED

Serie A 2017-18

crtamOrasi

Recommended Posts

Posted
Just now, borris_ said:

+1

Ma nemoj. Pazi boga ti. Uostalom, uzivajte.

• Replies 2.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• crtamOrasi

368

• Meazza

242

• MiddleClass

231

• gervasius twinkleminkleson

199

Posted

Oni se pljuju, ponekad. Ali pošto se bez njih ne može onda je bolje zamjeniti sudije robotima.

Posted

Stari trik, ubacis sagovorniku reci u usta i onda se raspravljas s onim sto nije rekao. Ja sam predlozio zrebanje sudija po uzoru na sezonu 84/85, a oko tih robota pogledaj sa nekim drugim...

Posted

Pa, ne bih rekao da je AI u ulozi sudije nešto što je nemoguće ili besmisleno, najozbiljnije.

Posted

Na koga bi onda zero tituli kukali?! :fantom:

Posted (edited)

.

Edited by crtamOrasi
Dupli
Posted
6 hours ago, borris_ said:

Izbacimo sudije onda. :isuse:

Pravi se atmosfera kao da su sudije tu samo da te pokradu.

Шта кажеш за онај пенал Буфона? Случајна грешка? 

Posted

Na ovom topicu se neko žalio što igrači ne mogu da gledaju video za vrijeme VAR, nego samo sudija. Kao nepravedno je. Zadnjih godina, stvara se tako toksičan atmosfera oko sudija da su oni pod skoro nemogućim pritiskom. Za svaki kontakt/faul okruženi su igračima. Najveću  zaslugu imaju i najveći timovi, Real, Barcelona, Chelsea, MU, Juve, i ostali. Igračima se naravno sve dopušta, lažiranja, padanja u šesnaestercu okruživanje sudija itd itd Predsjednicima klubova isto tako. Mogu da dodju kod sudije pred utakmicu i da mu kažu da se pazi jer utakmica vrijedi 16M€ (Aulas). 

Ragbi je u tom smislu mnogo elengatniji sport i manje toksičan.

Posted

Izgleda da će Buffon u psg, a perin u juve. Čisto da se održi tradicija simpatizera musolinija na golu juventusa....

Posted

Тако почињеш да личиш на Муслина. :yawn2:

Posted
1 hour ago, gervasius twinkleminkleson said:

Izgleda da će Buffon u psg, a perin u juve. Čisto da se održi tradicija simpatizera musolinija na golu juventusa....

Ju, odakle ovo za Perina? :D

Posted
4 hours ago, borris_ said:

Igračima se naravno sve dopušta, lažiranja, padanja u šesnaestercu okruživanje sudija itd itd Predsjednicima klubova isto tako. Mogu da dodju kod sudije pred utakmicu i da mu kažu da se pazi jer utakmica vrijedi 16M€ (Aulas). 

Apsolutno se slazem i to su takodje problemi koje treba resavati istovremeno. Zaista ne razumem logiku po kojoj ne treba obracati paznju na jednu vrstu problema zato sto postoje i drugi. Ja bih recimo Ronalda 5 puta isterao napolje u onom dvomecu protiv Juventusa da sam sudija. 

Posted

Pa svi ti problemi su povezani. Pritisak na sudije prave igrači, treneri i predsjednici klubova. I sve ide na uštrb sudija.