Weenie Pooh Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 And now for something completely different, da Ruxi može malo da odmori od ove nemilosrdne redaljke: If he's good enough for me, he's good enough for you If he scores another few, then I'll be Muslim too Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la He's good enough for you, he's good enough for me Sitting in a mosque is where I wanna be Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la
ArleKino Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 Kako bi Hella fino pjevao tu himnu da je Skauzer...
Azdaja Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Mo učinio više za Islam u engleskoj nego svi ostali u zadnjih 100 godina. Ima Jokanova disertacija Chelsea - Barcelona meča ako je neko zainteresovan da pročita.
Weenie Pooh Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 hour ago, ArleKino said: Kako bi Hella fino pjevao tu himnu da je Skauzer... Ja sam zamišljao Poručnika Vasića, ali mogu i u duetu
ArleKino Posted February 20, 2018 Author Posted February 20, 2018 4 minutes ago, Weenie Pooh said: Ja sam zamišljao Poručnika Vasića, ali mogu i u duetu Hella na bubnjevima, Vasic вокал.
dragance Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 Mali intermeco, sa pozdravom za mog omiljenog Negrita, od krindzmastera™.
kipo Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 hour ago, Azdaja said: Ima Jokanova disertacija Chelsea - Barcelona meča ako je neko zainteresovan da pročita. Može. Ruku na srce, Konte ove sezone iz Čelsija izvlači 200%. Sva ona frka s početka, sa upravom, sa Matićem, bez napadača.. očekivao sam propast.
Marvin (Paranoid Android) Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: And now for something completely different, da Ruxi može malo da odmori od ove nemilosrdne redaljke: If he's good enough for me, he's good enough for you If he scores another few, then I'll be Muslim too Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la He's good enough for you, he's good enough for me Sitting in a mosque is where I wanna be Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la
copkillah Posted February 20, 2018 Posted February 20, 2018 2 hours ago, dragance said: Mali intermeco, sa pozdravom za mog omiljenog Negrita, od krindzmastera™. pozdravi mi Gogu
Прслин Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Кад је беше Ман Сити изгубио од Вигана? Јуче? Прекјуче? А, да, прекјуче. Ништа, сетио сам се сам.
Mercuzzio Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 (edited) 11 hours ago, Weenie Pooh said: If he's good enough for me, he's good enough for you If he scores another few, then I'll be Muslim too Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la He's good enough for you, he's good enough for me Sitting in a mosque is where I wanna be Mo Salah la la la, la la la la la la Mo Salah la la la, la la la la la la Na šta je Liverpool spao... Pevaju se hitovi londonskih bendova... Edited February 21, 2018 by Mercuzzio
189- Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 15 hours ago, kipo said: Može. Ruku na srce, Konte ove sezone iz Čelsija izvlači 200%. Sva ona frka s početka, sa upravom, sa Matićem, bez napadača.. očekivao sam propast. izvukao je on 200% u prosloj sezoni, ove je imao dosta losih utakmica.
kipo Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 Pa jest, samo nije imao kamen spoticanja gdje god se okrene. Dobar je. Sjećam se utakmice s početka (protiv Totenhema čini mi se) gubi 2:0 i čitavo poluvrijeme je proveo klečeći i trljajući bradu, vidno kontemplirajući. Od sledeće promijenio na 343, izbacio Baneta i nije se zaustavio do kraja.
189- Posted February 21, 2018 Posted February 21, 2018 formaciju je promenio u drugom poluvremenu utakmice na emiratima nakon 0-3 u prvom poluvremenu.
Recommended Posts