Jump to content
IGNORED

Premier League 2017-18

ArleKino

Recommended Posts

Posted

Prošla sezona je bila eksperiment na temu dokle može da dobaci tim sa 2.5 štopera, ove se igramo ozbiljno

Ozbiljno™ znači da su stigli neki štoperi?

• Replies 15.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Pokojni Ruxin

1570

• Weenie Pooh

1317

• copkillah

874

• Прслин

827

Posted

Lacazette ima vec 26 godina i, osim hrpe golova iz penala + hrpe golova losim francuskim golmanima, nema nista sto ga cini vrijednim 50 miliona funti. Pa fuckin' Giroud igra ispred njega u repki..

Gledao sam Lakija™ u dve utakmice protiv Bešiktaša, pravio je razliku u korist Lyona kad god je trebalo da se napada. OK, Bešiktaš nema blage veze sa onim što ga čeka u EPL ali ipak je to bila završnica evropskog takmičenja i dve utakmice gde se u prvoj igralo tvrdo a u drugoj na gol više i lako je moglo biti 6:6. Laki™ je u oba slučaja bio prilično uočljiv u napadu, jal kada je trebalo pokupiti neki otpadak oko peterca jal kada se trebalo u polukontri zatrčati, izdržati pritisak protivničkog DC i zavrnuti upotrebljivu™ loptu saigraču u sredinu. Možda će ga EPL odbrane jesti za doručak i meze ali ja bih mu ipak dao malo kredita. U krajnjoj liniji od njega se ne očekuje da sam nosi kompletan napad, kreira šanse i daje golove (kao npr. Defoe u Sunderlandu) već će imati podršku nekolicine vrhunskih fudbalera sa kojima će podeliti taj silan pritisak protivničkih defanzivnih linija.

Posted

A PL odbrane su bas poznate po jutarnjem apetitu.

Posted

ruben neves na putu u wolverhampton  :mellow:

Posted

Možda to i nije tako loše, bivši trener, znaju se, on se nije naigrao nešto prošle sezone koliko vidim. Navikavanje na ostrvo...

Posted

Neves dolazi na ostrvo da pronadje davno izgubljenog brata Imbulu  :lolol:

a juče su činili tako perspektivan tandem  :fantom:

Posted

1) Pojavila se prica od nekog alzirskog novinara da je Mahrez otisao na potpis ugovora sa novim klubom i da je to 99% Arsenal.

2) Ox odbio novi ugovor. Valjda hoce sigurnu minutazu. Problem je u tome sto te minutaze nece imati - na desnom boku je Bellerin, a za sredinu terena su bolji Xhaka i Ramsey. Glup je ako misli da bi tek u Liverpoolu imao vecu minutazu.

3) Lacazette ce izgleda doci za 53 + 7 miliona eura.

4) Alexisu je valjda receno da moze ici ovog ljeta samo u inostranstvo, a Ozil se necka. Navodno hoce 350.000 funti sedmicno.

Od Lemara nema nista, nece biti ni od Mbappea - sve sam sigurniji da je ova prica oko nove ponude ili pritisak na Aulasa da proda Lacazettea dok jos moze ili poruka Alexisu i Ozilu da mislimo™ u borbu za naslov.

Posted

Ox odbio novi ugovor. Valjda hoce sigurnu minutazu. Problem je u tome sto te minutaze nece imati - na desnom boku je Bellerin, a za sredinu terena su bolji Xhaka i Ramsey. Glup je ako misli da bi tek u Liverpoolu imao vecu minutazu.

Ja stvarno nemam pojma kojim se minutima taj nada. Eventualno ako Klajna izbaci iz postave, inače u sredini i po krilima piši propalo.

Mada možda ga Flopara gurne i na levog beka, ko zna, a i na štoperu bi se verovatno dobro snašao.

Posted

Ja stvarno nemam pojma kojim se minutima taj nada. Eventualno ako Klajna izbaci iz postave, inače u sredini i po krilima piši propalo.

Mada možda ga Flopara gurne i na levog beka, ko zna, a i na štoperu bi se verovatno dobro snašao.

napred manca, firmino i salah. iza kuki, keita i ox

Sent from my E5603 using Tapatalk

Posted

Vrijedi li Coutinho 100M€?

Koga bi vi uzeli, njega ili Jamesa?

Posted

Vrijedi li Coutinho 100M€?

Koga bi vi uzeli, njega ili Jamesa?

ne vredi... mozda 200

Posted

4) Alexisu je valjda receno da moze ici ovog ljeta samo u inostranstvo, a Ozil se necka. Navodno hoce 350.000 funti sedmicno.

:ph34r:

Postoje klubovi u svim ligama petice (osim PL) koji imaju ukupan platni budzet manji od toga.

Posted

ne vredi... mozda 200

Cega? € ili £?

Posted

Cega? € ili £?

zar je bitno? necemo da sitnicarimo...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...