cvrlle Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 pevci blizu davinson sancheza, mladog kolumbijskog stopera iz ajaxa. cifra 40m sterlinga!
copkillah Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 pevci blizu davinson sancheza, mladog kolumbijskog stopera iz ajaxa. cifra 40m sterlinga! ... koji je odbio da se ukrca u autobus sa svojim saigračima jer hoće transfer Mislim da će uskoro u ugovore da se ubacuju drakonske kazne za takva govnarenja.
189- Posted August 17, 2017 Posted August 17, 2017 igrali smo danas prijateljsku protiv qpr-a. igrali i hazard i bakayoko. jos malo i vracaju se. belgijanac verovatno posle reprezentativne pauze gde nadam se nece igrati, rivali su gibraltar i grcka...
Malvo Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Proletjelo mi negdje da Atletiko računa da dovede Ozila kad proda Grizmana u Junajted Mozda ako Atletiko ne racuna na Simeonea nakon sto proda Grizmana u Junajted.
John Coltrane Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Chelski ne da Azara Belgiji. Sent from my SM-T365 using Tapatalk
kipo Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Mozda ako Atletiko ne racuna na Simeonea nakon sto proda Grizmana u Junajted. Grizman svakako ode, dogodine najkasnije. A i Simeone, dokazao se u AM, normalno da ga vuče novi izazov.
copkillah Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Chelski ne da Azara Belgiji. Sent from my SM-T365 using Tapatalk podržavam što više ovakvih poteza
Прслин Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Потпуно су анахрони национални тимови у овом пост-романтичарском корпоративном времену. Мислим да је питање тренутка када ће се Млечићи™ досетити да вијорење националним заставама током пар утакмица годишње озбиљно угрожава њихове асете и онда лепо укинути та средњевековна такмичења. Пилот пројњкат штројења је кренуо у атлетици са тужним недрогираним Русима који побеђују и слушају химну атлетске федереције док им крај имена пише АНА, ИНА или већ нека трећа слина. Што ми је, мерено само овим топиком, скроз у реду јер још нисам прежалио Дина Ештона.
cvrlle Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 bas sad pisem. zanima me kako ce reagovati posle ovoga i barselona i cou
porucnik vasic Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Потпуно су анахрони национални тимови у овом пост-романтичарском корпоративном времену. Мислим да је питање тренутка када ће се Млечићи™ досетити да вијорење националним заставама током пар утакмица годишње озбиљно угрожава њихове асете и онда лепо укинути та средњевековна такмичења. Пилот пројњкат штројења је кренуо у атлетици са тужним недрогираним Русима који побеђују и слушају химну атлетске федереције док им крај имена пише АНА, ИНА или већ нека трећа слина. Што ми је, мерено само овим топиком, скроз у реду јер још нисам прежалио Дина Ештона. Много је велика кинта у питању. СП је убедљиво најуносније и најпопуларније такмичење на свету.
Прслин Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Вили Карваљо одбио да тренира са тимом. Изгледа да покушава да их присили да га продају. Одвратно ми је то, једнако када је и Паја исто поступао: потписао си уговор, договорио плату, рекао до када - играј, брате! Ради свој посао, а не ова срања. Смрадићи су ми сви такви. Да ствар буде гора, понуђено 35 милиона евра а има клаузулу од 40. Могао је мирне душе да игра и чека да у понуду додају тих 5 милиона евра, како ће се ионако све завршити - са ад оновима или без, свеједно. А за Кутиња, супер. Ко јебе Гејселону. Само, видећемо шта ће он да каже. Можда испадне човек, а не Вили.
porucnik vasic Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Нешто ће ускоро да убаце у уговоре око тога. Постала је епидемија.
cvrlle Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 zar vec ne mogu? odbijas da izvrsavas ugovorne obaveze... pod mac bato
Recommended Posts