June 22, 20177 yr Oko štopera je bilo previše glasa, jbg. Za levog beka se sad intenzivno pominje Brodžersarin Kieran Tierney, dvadesetogodišnji škotski Bejl Moreno branič kome su najjače strane dribling i osećaj za feeling za asistenciju. ralno ako mane i salah budu zivi i zdravi nasi bekovi nece ni morati da prelaze u protivnicke polovine. neko idealno resenje bi bilo poput clyne-a sa levom nogom. stoper je bitnija rupa u timu.
June 22, 20177 yr Joj, mani me molim te levonogog Klajna. Kako misliš da ofanzivni bekovi neće biti potrebni kad sva ta krila više vole da se nabijaju u sredinu i šutiraju sa ivice šesnaesterca nego leba da jedu?
June 22, 20177 yr ralno ako mane i salah budu zivi i zdravi nasi bekovi nece ni morati da prelaze u protivnicke polovine. neko idealno resenje bi bilo poput clyne-a sa levom nogom. stoper je bitnija rupa u timu. Realno ne bih imao nista protiv da i to pazarite kod nas. Za samo 40m Manolas bi vam lego ko so na kuvano jajce
June 22, 20177 yr Joj, mani me molim te levonogog Klajna. Kako misliš da ofanzivni bekovi neće biti potrebni kad sva ta krila više vole da se nabijaju u sredinu i šutiraju sa ivice šesnaesterca nego leba da jedu? pa lepo, ne sekiram se ja da cemo u navali imati vise prostora i biti daleko opasniji nego prosle sezone. treba lepo poklopiti stvari pozadi. treba neko navalnicima da cuva dupe... Realno ne bih imao nista protiv da i to pazarite kod nas. Za samo 40m Manolas bi vam lego ko so na kuvano jajce crni nemac je meni puno zanimljiviji mada ima i bolje da se pazari zar nece manolas u rusiju? ja mislio to gotova stvar Edited June 22, 20177 yr by cvrlle
June 22, 20177 yr Liverpulu traži 40 miliona za Manolasa, a Rusima ga da za 30 Tako se ne postaje novi Southampton.
June 23, 20177 yr Ja se iskreno nadam da je Firmino prvi tražio da pređe na devetku, jer ako nije, da mu se oduzme broj zarad novijeg i seksijeg saigrača podseća na onu travestiju sa Lanom Jovanovićem i Džoom Kolom koja je obojicu onoliko usrećila. Lažna devetka postaje prava devetka.
June 23, 20177 yr @ček ~Avanzovao je!!! Wenger pozvao hot line, javio se Mbappe. Reče mu stara lija da ova veza ima budućnost i prostora za nadogradnju. :S Ako ga lisac dovede to je to, carabao i emirates kup je naš!
June 23, 20177 yr Salah ipak skuplji od Daglasa Koste. Ajde makar je Salah - nije Kerol, Dzonson, Alen, Lalana, Adam, Staridz i Henderson.
June 23, 20177 yr prodali smo traorea lyonu za 19 miliona eura.Купићете га за 58 за две године. У другим вестима кладионице смањиле квоту да Вергилије ипак долази код нас. Sent from my iPhone using Tapatalk
June 23, 20177 yr У другим вестима кладионице смањиле квоту да Вергилије ипак долази код нас. neke vesti ga vec preselile u celski... budale
June 23, 20177 yr Matić u Junajtedu, najave i demantiji se smjenjuju. Smatram da bi iza Herere i Pogbe bio pun pogodak i potpuno oslobodio najskupljeg da se razmaše.
June 23, 20177 yr Oko štopera je bilo previše glasa, jbg. Za levog beka se sad intenzivno pominje Brodžersarin Kieran Tierney, dvadesetogodišnji škotski Bejl Moreno branič kome su najjače strane dribling i osećaj za feeling za asistenciju. Тирни је у сваком случају бољи од тренутних рјешења за лијеви бок које имате. Edited June 23, 20177 yr by Cane Vukic Prebranac