Jump to content

Kupovina novog automobila u Srbiji

Featured Replies

Ukoliko motor ima dovoljno snage, nebitan je broj cilindara.

U to ime, jedan monstruozni Yaris GR sa trocilindričnim motorom na crtu sa Lambom:

• Replies 1.4k
  • Views 121k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Zaboravih da se pohvalim. Stigao Sportage! Motion paket, 1.6 180KS Lunar Silver boja. Isti vaki:    

• Stigao danas novi RAV4 Plug In.....   Stavio sam ga na punjač, pa sutra da vidimo kakav je na struju  

• Rezervisao Sportage, Fresh Plus nivo, srebrna boja. Stiže za mesec-dva. Aj' nek mi je sa srećom!

Posted Images

mazda 3 sedan nije previse skucena, ima mesta, sedi se ok, al je niska bas, pa je ulaz izlaz malo zajebaniji.

prtljaznik je bas dobar

jedino ne znam dal se isplati uzeti nov nov, bez opreme su i dalje jako skupe. 

Edited by Mr.Mxyzptlk

@*edited by modPotpuno te podržavam u odluci da preskočiš SUVove, ali kao što vidiš, izbor danas je jadan i bedan.

Nemoj me držati za reč, ali mislim da se Korola za naše tržište proizvodi u Belgiji.

Meni se poslednja Oktavija ne sviđa zbog manjka prekidača, ali i dalje je best-buy.

Uvek bih preporučio i nekog MPV-a poput C-Maxa ili Tourana ako je porodični auto u pitanju, ali nisam siguran da i njih uopšte još proizvode.

Uglavnom, srećno - lepe muke za imati.

superb ima gepek u koji možeš da se useliš ako te žena istera iz kuće

22800 za premium paket sa metalik bojom i automatskim menjačem, je naizgled bestbuy, astra sa manuelnim menjačem je 500 € skuplja

Ako je Astra sa onim 1.2 trocilndrašem što su prestali da ga prave jer šit...

Taj jeste sranje i treba izbjegavati. Novi je sa lancem umjesto kajisem (od 2023. )

Taj mrtvi motor su trpali u sve, od tostera do 5008 sedmoseda. Sad će Švabo da ga pravi pa polažu nade....

• 2 weeks later...

Hyundai bayon? Imao neko iskustva? 

dele ga u nagradnim igrama.. voze taxisti po krusevcu

Nikad mi neće biti jasno zašto su pravili Bayon, a već imali Konu...

On 20. 8. 2024. at 5:43, zorglub said:

Uvek bih preporučio i nekog MPV-a poput C-Maxa

How I Met Your Mother Marriage GIF by Laff

On 4. 9. 2024. at 19:56, beeva said:

Hyundai bayon? Imao neko iskustva? 

Kolko para? U toj kategoriji je cenim najbolji izbor puma, ona je nesto preko 20ak na ovim sad akcijama

Pa tu negdje do 20ak, hvala