Ras Posted August 18 Posted August 18 Ukoliko motor ima dovoljno snage, nebitan je broj cilindara. U to ime, jedan monstruozni Yaris GR sa trocilindričnim motorom na crtu sa Lambom:
Mr.Mxyzptlk Posted August 18 Posted August 18 (edited) mazda 3 sedan nije previse skucena, ima mesta, sedi se ok, al je niska bas, pa je ulaz izlaz malo zajebaniji. prtljaznik je bas dobar jedino ne znam dal se isplati uzeti nov nov, bez opreme su i dalje jako skupe. Edited August 18 by Mr.Mxyzptlk
zorglub Posted August 20 Posted August 20 @*edited by modPotpuno te podržavam u odluci da preskočiš SUVove, ali kao što vidiš, izbor danas je jadan i bedan. Nemoj me držati za reč, ali mislim da se Korola za naše tržište proizvodi u Belgiji. Meni se poslednja Oktavija ne sviđa zbog manjka prekidača, ali i dalje je best-buy. Uvek bih preporučio i nekog MPV-a poput C-Maxa ili Tourana ako je porodični auto u pitanju, ali nisam siguran da i njih uopšte još proizvode. Uglavnom, srećno - lepe muke za imati. 1 1
Sestre Bronte Posted August 20 Posted August 20 superb ima gepek u koji možeš da se useliš ako te žena istera iz kuće 4
Desmond Bojčinski Posted August 25 Posted August 25 Lepa ponuda Suzukija u Srbiji, 24k za Vitaru uopšte nije puno cenovnik-vitara-13.08.pdf 1
gone fishing Posted August 25 Posted August 25 22800 za premium paket sa metalik bojom i automatskim menjačem, je naizgled bestbuy, astra sa manuelnim menjačem je 500 € skuplja
Desmond Bojčinski Posted August 25 Posted August 25 Ako je Astra sa onim 1.2 trocilndrašem što su prestali da ga prave jer šit...
borris_ Posted August 25 Posted August 25 Taj jeste sranje i treba izbjegavati. Novi je sa lancem umjesto kajisem (od 2023. )
Desmond Bojčinski Posted August 26 Posted August 26 Taj mrtvi motor su trpali u sve, od tostera do 5008 sedmoseda. Sad će Švabo da ga pravi pa polažu nade....
Mr.Mxyzptlk Posted September 4 Posted September 4 dele ga u nagradnim igrama.. voze taxisti po krusevcu
giuseppe Posted September 4 Posted September 4 Nikad mi neće biti jasno zašto su pravili Bayon, a već imali Konu...
Valk Posted September 4 Posted September 4 On 20. 8. 2024. at 7:43, zorglub said: Uvek bih preporučio i nekog MPV-a poput C-Maxa 3
ZokiAsov Posted September 5 Posted September 5 14 hours ago, beeva said: Hyundai bayon? Imao neko iskustva? Kolko para? U toj kategoriji je cenim najbolji izbor puma, ona je nesto preko 20ak na ovim sad akcijama 2
Recommended Posts