Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 22 minutes ago, dùda said: Ti si drugi čovek za koga znam da je dobio auto tako. Prvi je moj rođak koji je svojevremeno dobio golfa 4 kada je to bio poslednji model i 25 k dojče marki pride . Tako sam i ja nenadano došla do neke love koju mi je dugovao Treba da se rodis kao Extragluv, pa da te ubode sreca. Da je neki, posle onog brda bitcoina, mogao bi i da pokloni tog Bajonea na forumskoj tomboli 1
Tpojka Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Znaš kad će sad Moća da proda pežoa - evo ljudi počeli prodavati i nove aute... 1 3
Desmond Bojčinski Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 Otvorite temu dobijanje novog auta u Srbiji, požalujsta. Ostavite nas sirotilju što hoćemo da kupimo auta, za pare, ne za Bingo. @radisa Kakvi su drugi i treći utisak? Kilometraža, potrošnja, vožnja?
Popular Post radisa Posted August 15, 2023 Popular Post Posted August 15, 2023 (edited) 29 minutes ago, desboj said: Otvorite temu dobijanje novog auta u Srbiji, požalujsta. Ostavite nas sirotilju što hoćemo da kupimo auta, za pare, ne za Bingo. @radisa Kakvi su drugi i treći utisak? Kilometraža, potrošnja, vožnja? Uf, jbt, ne znam kako da kažem da ne ispadne da preterujem, ali, ovoje fenomenalno... Dnevnu rutinu mi pokriva struja, tako da ga vozim na benzin samo kad idem malo dalje... Ali, za vikend sam išao nekih 140 km od NS, i baterija je , pošto sma vozio kroz sela i držao se pravila, 50-60 na sat, dobacila, tačno do predviđenih 75+... Po gradu izvučem i malo više od toga, ako vozim prateći "eko monitor", koji mi govorim kad radim nešto što ne treba (prenaglo kočim bez potrebe, ili previše ubrzavam, ne drćim konstantnu brzimu na ravnom i tako to)... Edit: na autoputu, baterija dobaci do 45-50km, što je opet ok, jer ga vozim 120-130... Vožnja na struju je baš neobična, tj, sad mi je na benzin neobično... Prvo, nema buke, gotovo nikakve, a drugo, čini mi se da se auto na manjim brzinama daleko živahnije ponaša sa strujom nego sa benzinom... Nije fora sa strujom smao struja, nego što jese vozilo drugačije ponaša... Otprilike sam prešao 1700Km, oko 60% na benzin, mislim.. Na aplikaciji nemam procente (ili ne mogu da nađem), ali je tu negde... Potrošnja mi je 4.2 što bi značilo da troši negde oko 8 kad je na benzin (što za 2500 kubiika i nije nešto)... Ono što me oduševilo je da je na praznoj bateriji (tj. na 30% napunjenoj) se ponašao kao moj stari hibrid, tj, opet hje gledao da me čim malo dopunio, gurne na struju... Isto tako, dosta je brzo na nizbrdici dopunio bateriju na 50-60%, pošao sma sa praznom baterijom sa Zlatibora i stigao skoro do autoputa kod Čačka, bez potrošnje benzina, što deluje stvarno odlično... U supštini, super vozilo... Sutra ću stari zvannično okačitina Polovne automobile, pa ću i link okačiti ovde, ako neko bude zainteresovan... Edited August 15, 2023 by radisa 7 4
ronin Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 21 minutes ago, renne said: šta će tek @ronin da kaže o ovim bahanalijama Vladaj Vučiću i ne pitaj da li boli! 1 4
Tpojka Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 1 hour ago, radisa said: odlično To čudo ima 306ks?
Mr.Mxyzptlk Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 5 hours ago, Lancia said: Treba da se rodis kao Extragluv, pa da te ubode sreca. Da je neki, posle onog brda bitcoina, mogao bi i da pokloni tog Bajonea na forumskoj tomboli pazi, ni btc ni bayone nisu moji. bayone jeste u porodici, nije moj tiket 🥲 1
radisa Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 (edited) 45 minutes ago, Tpojka said: To čudo ima 306ks? Kombinovano, ali suštinski, kad ide samo na struju ima oko 120, ako ide samo na benzin ima oko 180... Kad uključiš sport mod i baterija je puna, ima 306... Sport mod se ne preporučuje uključivati, par putra sam na starom uključio, auto leti... Na ovom ću probatoi sutra na autoputu, pa da vidim, ali očekujem slično, bukvalno minimalan stisak papučice dovodi do starhovitih ubrzanja... Edited August 15, 2023 by radisa 2
Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 1 hour ago, radisa said: Kombinovano, ali suštinski, kad ide samo na struju ima oko 120, ako ide samo na benzin ima oko 180... Kad uključiš sport mod i baterija je puna, ima 306... Sport mod se ne preporučuje uključivati, par putra sam na starom uključio, auto leti... Na ovom ću probatoi sutra na autoputu, pa da vidim, ali očekujem slično, bukvalno minimalan stisak papučice dovodi do starhovitih ubrzanja... Jao Radisa i starhovita ubrzanja jel moze ta raketa da ide dvesta na sat?¿
radisa Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 (edited) 36 minutes ago, Lancia said: Jao Radisa i starhovita ubrzanja jel moze ta raketa da ide dvesta na sat?¿ Može da ide ispod 6 sekundi od 0 do 100, a oko 2.5 sekunde od nula do 60... Jebem ga, meni je to strahovito... pre 50-ak goina su tako ubrzavali sportski automobili... Edited August 15, 2023 by radisa 4
Lancia Posted August 15, 2023 Posted August 15, 2023 12 minutes ago, radisa said: Može da ide ispod 6 sekundi od 0 do 100, a oko 2.5 sekunde od nula do 60... Jebem ga, meni je to strahovito... pre 50-ak goina su tako ubrzavali sportski automobili... Zezam se, idiudupe, svidela mi se rec 'starhovito' ko iz zvezdanih staza. 2
Recommended Posts