Jump to content
IGNORED

Kupovina novog automobila u Srbiji

BarryWhite

Recommended Posts

Posted
22 minutes ago, dùda said:

Ti si drugi čovek za koga znam da je dobio auto tako.

Prvi je moj rođak koji je svojevremeno dobio golfa 4 kada je to bio poslednji model i 25 k dojče marki pride :D.

Tako sam i ja nenadano došla do neke love koju mi je dugovao :D

Treba da se rodis kao Extragluv, pa da te ubode sreca. Da je neki, posle onog brda bitcoina, mogao bi i da pokloni tog Bajonea na forumskoj tomboli :riba:

• Haha 1
Posted

Daću mu ja 10k€ odmah na ruke, dosta mu je

Posted

Znaš kad će sad Moća da proda pežoa - evo ljudi počeli prodavati i nove aute...

• +1 1
  • Haha 3
Posted

Otvorite temu dobijanje novog auta u Srbiji, požalujsta. Ostavite nas sirotilju što hoćemo da kupimo auta, za pare, ne za Bingo. 

@radisa 

Kakvi su drugi i treći utisak? Kilometraža, potrošnja, vožnja? 

Posted
21 minutes ago, renne said:

šta će tek @ronin da kaže o ovim bahanalijama

Vladaj Vučiću i ne pitaj da li boli!:laugh:

• +1 1
  • Haha 4
Posted
1 hour ago, radisa said:

odlično

To čudo ima 306ks?

Posted
5 hours ago, Lancia said:

Treba da se rodis kao Extragluv, pa da te ubode sreca. Da je neki, posle onog brda bitcoina, mogao bi i da pokloni tog Bajonea na forumskoj tomboli :riba:

pazi, ni btc ni bayone nisu moji. bayone jeste u porodici, nije moj tiket 🥲

• Wub 1
Posted (edited)
45 minutes ago, Tpojka said:

To čudo ima 306ks?

Kombinovano, ali suštinski, kad ide samo na struju ima oko 120, ako ide samo na benzin ima oko 180... Kad uključiš sport mod i baterija je puna, ima 306...

Sport mod se ne preporučuje uključivati, par putra sam na starom uključio, auto leti... Na ovom ću probatoi sutra na autoputu, pa da vidim, ali očekujem slično, bukvalno minimalan stisak papučice dovodi do starhovitih ubrzanja...

Edited by radisa
  • Hvala 2
Posted
1 hour ago, radisa said:

Kombinovano, ali suštinski, kad ide samo na struju ima oko 120, ako ide samo na benzin ima oko 180... Kad uključiš sport mod i baterija je puna, ima 306...

Sport mod se ne preporučuje uključivati, par putra sam na starom uključio, auto leti... Na ovom ću probatoi sutra na autoputu, pa da vidim, ali očekujem slično, bukvalno minimalan stisak papučice dovodi do starhovitih ubrzanja...

Jao Radisa i starhovita ubrzanja :rolleyes: jel moze ta raketa da ide dvesta na sat?¿

Posted (edited)
36 minutes ago, Lancia said:

Jao Radisa i starhovita ubrzanja :rolleyes: jel moze ta raketa da ide dvesta na sat?¿

Može da ide ispod 6 sekundi od 0 do 100, a oko 2.5 sekunde od nula do 60... Jebem ga, meni je to strahovito... pre 50-ak goina su tako ubrzavali sportski automobili...

Edited by radisa
  • +1 4
Posted
12 minutes ago, radisa said:

Može da ide ispod 6 sekundi od 0 do 100, a oko 2.5 sekunde od nula do 60... Jebem ga, meni je to strahovito... pre 50-ak goina su tako ubrzavali sportski automobili...

Zezam se, idiudupe, svidela mi se rec 'starhovito' :D ko iz zvezdanih staza.

• Haha 2