Captain_Darling Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Ово и вас занима... http://www.mozzartsport.com/vesti/milojevic-racuna-na-pavkova/188126 Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Radije bi ostao sa Joveljicem kao backupom... Link to comment
pbg12345 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 siguran sam da se pisalo o pozajmici od godinu dana, odnosno do kraja sezone letos sumnjam da ce dovoditi zamenu za boacija. u smislu da dovode centarfora koji bi bio projektovan za startnih 11. ili ce pavkov i joveljic biti jedine zamene za pesica ili ce dovesti nekakvog sikimica (ali nadam se kvalitetnijeg), iskusnog igraca, kome nece biti problem da pocinje sa klupe i odradjuje jls kakav je joveljic tip igraca? ima li izgleda da bi mogao na teren sa pesicem? kombinacija pesic-pavkov mi deluje bas malo verovatna Link to comment
Captain_Darling Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Ја мислим да је и Павкову боље код нас јер има пуну слободу у игри. С друге стране одговара Радничком да има тако расположеног шпица, а одговара и Звезди јер ће пре да набије цену ако постигне још 10-15 голова код нас уместо да код вас седи на клупи. Можете да га продате и директно из Радничког и да нама капне оних 30% (ако се газде Терзић и Тончев не договоре другачије). Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 2 minutes ago, pbg12345 said: siguran sam da se pisalo o pozajmici od godinu dana, odnosno do kraja sezone letos sumnjam da ce dovoditi zamenu za boacija. u smislu da dovode centarfora koji bi bio projektovan za startnih 11. ili ce pavkov i joveljic biti jedine zamene za pesica ili ce dovesti nekakvog sikimica (ali nadam se kvalitetnijeg), iskusnog igraca, kome nece biti problem da pocinje sa klupe i odradjuje jls kakav je joveljic tip igraca? ima li izgleda da bi mogao na teren sa pesicem? kombinacija pesic-pavkov mi deluje bas malo verovatna Nema sanse da cemo da dovodimo nekog ko ce biti ispred Pesica, nema ni logike, dosta smo ga platili [ili makar, dosta smo obecali da cemo platiti]. Vjerovatno dovodimo nekog da bude bekap. Joveljic je, jbg, premlad. Ako stvarno dodje onaj iz Olympiakosa, on valjda moze da upadne i na spica po potrebi, ali racunam da cemo svakako nekog dovesti [ili vratiti sa pozajmice] Link to comment
Bright Billy Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 kolko vidim plan je da se dovede ovaj iz olimpijakosa koji je primarno krilni napadac, pa da igra u tandemu sa pesicem ali i da ga ponekad menja u centru napada. Link to comment
Milosh76 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Mi ustvari dovodimo zamenu za ono sto je igrao Pesic, samo boljeg na krilu nego sto je Pesic.Triling Radonjic-Pesic-Ben zvuci sjajno, iza neki kreativac kome cuvaju ledja Jovicic i Krsticic i to je to.Kao bekap krila Ivanovic iz Spartaka, Jevtovic, ako dodje i AdzicSamo sto bih ja bas zamenu za Boacija... Ali pita se Milojevic..Mene brine sredina i krater kad/ako ode Donald Link to comment
Aleksandar88 Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Ne verujem da ce se dovoditi zamena za Boakyea kad vec imamo Pesica koji je placen 750.000 evra. Previse je to para da bi bio druga violina. Kupovina Bena je logicnija, ne pravi direktnu konkurenciju Pesicu, pojacava napad i moze da se rotira i na krilu i u sredini napada po potrebi. Veca bojazan mi je taj kreativni prednji vezni koji treba da zameni Kangu. Link to comment
Apollo Creed Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 41 minutes ago, Milosh76 said: Mi ustvari dovodimo zamenu za ono sto je igrao Pesic, samo boljeg na krilu nego sto je Pesic. Triling Radonjic-Pesic-Ben zvuci sjajno, iza neki kreativac kome cuvaju ledja Jovicic i Krsticic i to je to. Gde sjajno,ne verujem u Pešića kao br.1 napadačku opciju... Link to comment
dragance Posted December 17, 2017 Share Posted December 17, 2017 Da je dao onih par golova ili makar ona 1 on 1 sa Kelnom, sve ispod 10 miliona eura bih smatrao propascu za klub. Daj 8 i da smo mirni. Sa tim se obezbedio budzet za kraj ove i pocetak sledece sezone i omogucice da se tim za napad na kvalifikacije LS oformi sada, sto je nuzno i do sada nam nije uspevalo. Sto se tice LE, svaki uspeh je iznad ocekivanja, ne sme se zrtvovati pocetak sledece sezone za kratkotrajnu slavu. Link to comment
pbg12345 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 21 hours ago, Bright Billy said: kolko vidim plan je da se dovede ovaj iz olimpijakosa koji je primarno krilni napadac, pa da igra u tandemu sa pesicem ali i da ga ponekad menja u centru napada. ima smisla takav plan (igrac koji moze i na krilo i centralni spic) jedino sto meni taj ben nesto i ne uliva poverenje evo milos vec pise kako zvuci sjajno, ali ne znam na osnovu cega momak ima 28 godina, igrao u trecoj francuskoj ligi, pa u jednoj od najlosijih ekipa grckog prvenstva (u medjuvremenu ispali iz lige) i poslednje dve sezone u prosecnim grckim klubovima gde je za dve godine dao 11 golova. ove sezone se istina dokopao olimpijakosa, ali je tamo odigrao svega dve utakmice kao uteha ostaje da ga je miloje trenirao, da ga bolje poznaje, a mozda zna i nesto vise od mene o fudbalu Link to comment
gervasius twinkleminkleson Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 A dobro, nije da mi možemo priuštiti nekog sa boljim CVjem. Mislim, ne kažem da je Ben dobar, nemam ni najmanju ideju, ali da je dobar za prvih 11 olimpijakosa ne bi ni bio dovođen u vezu sa nama Link to comment
pbg12345 Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 to mi je jasno, ali opet, po pisanju nasih medija, ocekivao sam da je on igrao pa ispao iz rotacije olimpijakosa, ili dosao kod njih sa ozbiljnom reputacijom pa se jbg nije nametnuo kad ono, kao sto napisah, vrlo tanak cv od 6 igraca koji se vode kao napadaci, on je odigrao ubedljivo najmanje ili drugim recima, da li nam treba igrac kog je djurdjevic potpuno izbacio iz rotacije? Link to comment
Ratamahatta Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 (edited) Ovaj Ben ima Kataievu karijeru, moze. Kakav Panjkov, nemojte zajebavati. Edited December 18, 2017 by Plajvi Link to comment
Segundo Posted December 18, 2017 Share Posted December 18, 2017 Ne zaboravimo da je i Boakye stigao iz treće italijanske lige, te osim davnog boravka u Juveu, nismo se mogli osloniti na nešto kvalitetno u njegovom CV-ju.Bitna stvar je što ga je Milojević trenirao i svakako je upoznat sa njegovim kvalitetima i karakteristikama. Ako je njegova želja, a dostupan je, to je svakako prednost. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Link to comment
Recommended Posts