Jozef K. Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Uvek sam mislio ove godine da smo dobili teškog protivnika. Sparta, Krasnodar, grupa.Sada obzirom ko je sve mogao mislim da su negde na sredini po težini.
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Dobili ste kosku. CSKA je prava evropska takmicarska ekipa.Ok, plašio sam se, ali sad je izvjesno da prolazimo
renne Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ok, plašio sam se, ali sad je izvjesno da prolazimo
Toni Sumaher Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Lepo vas je videti srecne i radosne. Videcemo vas u februaru.
Ratamahatta Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 ... Dok Zvezda nije takmicarska ekipa, vec ekipa koja pobedjuje na talenat, vic i individualni kvalitet.
FPLS Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Kaze Terza odlazi Boaci, ali imamo spremnu zamenu u vidu naseg najboljeg igraca ove sezone - Pesica Ako je i bilo nekakvih sansi, posle ove izjave nema...
Segundo Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Boakye odlazi, Pešić prvi špic. Dovodi se 3,4 igrača na ofanzivnim pozicijama (vaznjak i krila), većina poslova završeno, u pitanju povratnici.Sent from my SM-G900F using Tapatalk
pbg12345 Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 najbolje da ce traziti zamenu za boacija kad u ekipi imamo najboljeg strelca lige, na pozajmici drugog strelca liga, a joveljic brutalno dominira u mladjim kategorijama pravo je pitanje kako naci minute za svu trojicu na prolece
ljakse Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 11 minutes ago, Toni Sumaher said: Lepo vas je videti srecne i radosne. Videcemo vas u februaru. Dobro, Miloe je utego ekipu, imaće fore do februara i nas forumaše da opegla, da radimo ko sat. Nemac je to Ne brinem se ja.
FPLS Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Ma kakav Pesic, to je kranje prosecan igrac. Izivljavanje na domacoj boraniji ne racunam, i Sikimic je slicno izgledao u onom tuznom periodu kada je bio starter... Ako se ne dovede adekvatna zamena za Ricmonda, bice velikih problema i u jsl.
gervasius twinkleminkleson Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 4 minutes ago, FPLS said: Kaze Terza odlazi Boaci, ali imamo spremnu zamenu u vidu naseg najboljeg igraca ove sezone - Pesica Ako je i bilo nekakvih sansi, posle ove izjave nema... Ok, to je potpuno ocekivano i opravdano. Pesica smo za to i doveli, samo sto se ispostavilo da je Boakye ipak ostao... Malo je nerealno ocekivati da damo jos neki milion na napadaca a da nam jedan skupo placeni sjedi naklupi. Jbg, Pesic jeste [osjetno] slabiji od Boakyea, ali nije ni fer poredjenje, Boakye je ubjedljivo najbolji spic kojeg smo imali barem deceniju
Nikodije Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 odlican zreb, gledao sam ih protiv spartaka, ne igraju nista, ubili smo(tm) ih. akinfejev, berezutski, ignasevic... u zbiru 120 godina
Ratamahatta Posted December 11, 2017 Posted December 11, 2017 Najjace od svega je sto ce i Pesica uspeti da uvale dobro s ovom statistikom i vaskrslom reputacijom kluba.
Recommended Posts