November 4, 20177 yr protiv praške slavije u bg su sva tri bila do jaja, lazović makazice, pa sale kapiten i na kraju vukić najlepši gol na meču, sa 20 metara pod prečku
November 4, 20177 yr to iz slobodnjaka se ne računa Računa se(jel tako Geo). I Kleov je bio ekstra protiv HJK na Jna.
November 4, 20177 yr Realno , ovaj je bez premca najlepsi ali je problem sto nije bio toliko bitan, odnosnosto sto je postignut protiv poluamatera ... Edited November 4, 20177 yr by Geo
November 4, 20177 yr Milko protiv Groningena, pa iza toga jedno desetak praznih mesta, pa se onda dogovarajte ko će da popuni drugu ligu. A i u prvom meču u Holandiji im je metnuo jedan antologijski.
November 19, 20177 yr Author U četvrtak na pobedu protiv izabranika Adolfa Hitera jer mi smo - Partizan!
November 20, 20177 yr Bio ja danas. Ima par entuzijasta muvaju se tamo, nekom liku ispred mene je riba kucala pet karata jedno 10 minuta, jebla ih personalizacija. Istok bocno do juga nema vise.
November 20, 20177 yr E al zabavno je gledati double header našeg fudbala to baš dugo dugo nismo imali. Mogli bi taktički kao protiv videotona u gostima ovi će da nagrnu pa da vidimo