Kreator Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Lep gol Tošića. Jedino ovako i možemo da ga damo.
Jozef K. Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Kakav je majstor u odnosu na sve ostale na terenu.
MocaVukotic Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 ajde sad čuvajte vođstvo jebem vas u usta
Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Kakav je majstor u odnosu na sve ostale na terenu. vise je zaboravio o fudbalu nego sto ce svi ostali zajedno ikad nauciti
Jozef K. Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 vise je zaboravio o fudbalu nego sto ce svi ostali zajedno ikad naucitiMa da. Koliko me je nervirao u reprezentaciji, a koliko je opet iznad ovih ovde u stvari pokazuje kolika je razlika između ta dva nivoa igrice.
Toni Sumaher Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Ovo sto mi igramo je go qrac. Igramo gore nego u Albaniji i posle gola odmah smo se skupili na svojoj polovini. Nastave li ovako mogu i da izgube. Dve uzasne ekipe hrkljusara. Jevtovic i Jankara komicni.
Kreator Posted November 2, 2017 Author Posted November 2, 2017 Ovo sto mi igramo je go qrac. Igramo gore nego u Albaniji i posle gola odmah smo se skupili na svojoj polovini. Nastave li ovako mogu i da izgube. Dve uzasne ekipe hrkljusara. Jevtovic i Jankara komicni. +1Jevtović hitno napolje ničemu ne služi. Ubaciti Pantića ako je na klupi i tražiti drugi gol, inače iz ove povučenosti dobijamo izjednačujući garant.
Recommended Posts