Kreator Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 evo potvrdili, neće igrati suma dve nedelje, ozbiljnije povredio mišić. http://www.mozzartsport.com/vesti/potvrdjeno-partizan-bez-sume-dve-nedelje/183545 ok, to je to. što se mene tiče taj lik je definitivno jedan od najvećih promašaja kod skuplje plaćenih igrača. i onaj pašeko koji je bio nešto skupo plaćen je imao bolji učinak od njega. konferencija pred meč, tošić i đukić. obojica više vremena potrošili u moljenju navijača da ne prave probleme:
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jbt eduardo pašeko, kakva je tek to prevara bila. Gledam sad transfermarkt, kaže da je čovek batalio fudbal još 2015...wtf?
Cash Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Jbt eduardo pašeko, kakva je tek to prevara bila. Gledam sad transfermarkt, kaže da je čovek batalio fudbal još 2015...wtf? Jel to onaj sto je igrao kod nas 2011
Pokojni Ruxin Posted November 1, 2017 Posted November 1, 2017 Da, i ja sam skroz smetnuo sa uma dok ga đorđe nije spomenuo. Prvo mi prošlo kroz glavu da je vini pašeko došao beše za džabe i da je njega sjebala povreda, pa sam se onda tek setio da ste i vi imali svog. Platili ga 1.2 miliona, on ostavio fudbal posle 2 godine :O
Kreator Posted November 1, 2017 Author Posted November 1, 2017 (edited) Definitivno je bio bolji Eduardo. Izvini na svim kritikama, ovaj Suma te je totalno izbacio iz omraženih pojačanja Partizana. Sumu bi moglo da izvadi samo da bude glavni igrač u pobedi protiv Jangbojsa, Dinama u Ukrajini i u večitom derbiju u decembru. To su mu poslednje tri prilike za vađenje. Edited November 1, 2017 by BlackGeorge
Milogled Bluff Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 nešto se ukljakavio, tako sam čuo a uefa je rangirala skandiranje. ok je ako se viče kosovo je srbija, ali je no-no ko ne skače taj je šiptar Znaci ok je da lazes, a nije ok da govoris istinu
Toni Sumaher Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Misterija skrinsotovanja, nema nista na toj strani http://www.uefa.com/insideuefa/disciplinary/index.html#
kud u maglu Simoviću Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 a i user @disciplinaryUEF ukazuje na kuhinju iz bulevara
James Marshall Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 Koliko godina imaju likovi koji stoje iza ovog tvitera? Kapiram ili ispod 13 ili preko 35.
James Marshall Posted November 2, 2017 Posted November 2, 2017 ovo oni stendap komičari koji su kasno procvjetali, kasno krenuli da grade karijeru ali na kafi i forumu svi im govore kako su mnogo duhoviti, pa odlučili da sa svima podijele svoj dar.
Recommended Posts