Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 U Beogradu cemo razvaliti ove Aha, hoćemo.... ali malo sutra. Čak i da ih pobedimo, što moramo, moramo da dobijemo Jangere.
El Patron Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne bih ja podcenjivao ove, ipak su oni izbacili Kairat, Dinamo, Mladu Boleslav i igrali 1-1 protiv Jang Bojsa. Tesko da ih je svuda pratila sreca, ima tu malo i do njih.
Cash Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Aha, hoćemo.... ali malo sutra. Čak i da ih pobedimo, što moramo, moramo da dobijemo Jangere. Pobedicemo yangere
mlatko Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Suma je mogao samo bolje da padne umesto da je pozurio da sutira
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 (edited) Pobedicemo yangere Lepo je biti optimista. Samo me interesuje iz koje baze crpiš taj optimizam? Šta to može epohalno da se desi u igri Partizana, da oni krenu da igraju taj jebeni fudbal a ne da bacaju balone tawambi.? Odavno je primećeno, fali nam taj distributer lopti u sredini. Imamo tri davitelja lopte - Suma, Tošić i Janković i NULA organizatora tipa Moreira. Edited October 19, 2017 by BlackGeorge
Geo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne bih ja podcenjivao ove, ipak su oni izbacili Kairat, Dinamo, Mladu Boleslav i igrali 1-1 protiv Jang Bojsa. Tesko da ih je svuda pratila sreca, ima tu malo i do njih. Naravno, sasvim korektna ekipa ... mnogo kenjamo i nismo svesni svog (ne)kvaliteta... Trcali su, tukli se , borili do zadnjeg minuta... iskreno ne zameram igracima nista... p.s. Reakcija na sumin promasaj je bila u afektu ... Nije bila idealna pozicija ali bi neki majstor fudbala (ala Leo-Kleo) to umeo siurno da smesti ...
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Aha, hoćemo.... ali malo sutra. Čak i da ih pobedimo, što moramo, moramo da dobijemo Jangere. Nama ni obe pobede ne garantuju prolaz ako YB dobije Kijev, a već su ih jednom dobili i to sa Jarmolenkom. Onda nam u poslednjem kolu treba bod u Kijevu, ne bih se kladio na to.
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 ne znam za vas, ja štekam lovu za evropsko proleće
FPLS Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Gledao sam mec u Kijevu, Jangeri deluju vrlo solidno, bili su bolji. Propustio sam mec protiv Partizana u Svici, ali bice mnogo tesko pobediti ih u Bg-u. Jaki su, brzi, a znaju i s loptom. Kontra im je bas zajebana.
ZokiAsov Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ogavna utakmica. Dve ekipe slicnog nekvaliteta, oni mesari u kondiciji, mi nekonkretni i jalovi do bola. Do onih par sansi u poslednjih par minuta nismo dva pasa spojili kako treba a ne zapretili. Morao je pokojni kapiten da udje da bi napravili sansu. Kao sto sam mislio posle kijeva, mislim i sad, ne vidim kako sapcanin ovo moze da okrene. Igrao je suma danas na toj poziciji gde ga svi ocekujemo, i opet duplo golo. Covek posle 11 minuta izgleda ko lovacki pas predvece. Imao jedan dobar pas za miletica, malo je to kume. Nasa odbrana je posebna prica, da nisu imali albanci ona dva crnca azilanta u napadu, vec nekog ko iole zna da primiri loptu i sutne jebali bismo jeza u ledja. Dva junacka iksa u naredna dva kola i da kazemo da se nismo obrukali...
El Patron Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Gledajte malo sa pozitivnije strane, sedma utakmica na gostovanju za redom bez poraza u Evropi. Znaci siguran bod protiv Dinama :D
Kreator Posted October 19, 2017 Author Posted October 19, 2017 Ogavna utakmica. Dve ekipe slicnog nekvaliteta, oni mesari u kondiciji, mi nekonkretni i jalovi do bola. Do onih par sansi u poslednjih par minuta nismo dva pasa spojili kako treba a ne zapretili. Morao je pokojni kapiten da udje da bi napravili sansu. Kao sto sam mislio posle kijeva, mislim i sad, ne vidim kako sapcanin ovo moze da okrene. Igrao je suma danas na toj poziciji gde ga svi ocekujemo, i opet duplo golo. Covek posle 11 minuta izgleda ko lovacki pas predvece. Imao jedan dobar pas za miletica, malo je to kume. Nasa odbrana je posebna prica, da nisu imali albanci ona dva crnca azilanta u napadu, vec nekog ko iole zna da primiri loptu i sutne jebali bismo jeza u ledja. Dva junacka iksa u naredna dva kola i da kazemo da se nismo obrukali... Bravo. Sve objašnjeno narodskim rečnikom.
Geo Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Suma je dodao Jankovicu a ne MIleticu (po Strajnicu)... Ja i dalje pizdim za propustenom prilikom protiv Kijeva pred praznim tribinama, ovde se nisam nasekiro ni malo
kud u maglu Simoviću Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ja i dalje pizdim za propustenom prilikom protiv Kijeva pred praznim tribinama, ovde se nisam nasekiro ni malo +1000 ovo je ladna voda
Toni Sumaher Posted October 19, 2017 Posted October 19, 2017 Ne znam sto sekiracija protiv Kijeva, onakva propast i kukavicluk u drugom poluvremenu se retko vidja. Imali su deset sansi.
Recommended Posts