Jump to content
IGNORED

FK Partizan u evropskim takmičenjima 2017/18

Kreator

Recommended Posts

Posted

U Beogradu cemo razvaliti ove

Aha, hoćemo.... ali malo sutra.

Čak i da ih pobedimo, što moramo, moramo da dobijemo Jangere.

• Replies 4.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

621

• Toni Sumaher

463

• kud u maglu Simoviću

396

• Cash

256

Posted

Ne bih ja podcenjivao ove, ipak su oni izbacili Kairat, Dinamo, Mladu Boleslav i igrali 1-1 protiv Jang Bojsa. Tesko da ih je svuda pratila sreca, ima tu malo i do njih.  

Posted

Pobedicemo yangere

Posted

Suma je mogao samo bolje da padne umesto da je pozurio da sutira

Posted (edited)

Pobedicemo yangere

Lepo je biti optimista. Samo me interesuje iz koje baze crpiš taj optimizam? Šta to može epohalno da se desi u igri Partizana, da oni krenu da igraju taj jebeni fudbal a ne da bacaju balone tawambi.?

Odavno je primećeno, fali nam taj distributer lopti u sredini. Imamo tri davitelja lopte - Suma, Tošić i Janković i NULA organizatora tipa Moreira.

Edited by BlackGeorge
Posted

Ne bih ja podcenjivao ove, ipak su oni izbacili Kairat, Dinamo, Mladu Boleslav i igrali 1-1 protiv Jang Bojsa. Tesko da ih je svuda pratila sreca, ima tu malo i do njih.  

Naravno, sasvim korektna ekipa ... mnogo kenjamo i nismo svesni svog (ne)kvaliteta... Trcali su, tukli se , borili do zadnjeg minuta... iskreno ne zameram igracima nista...

p.s. Reakcija na sumin promasaj je bila u afektu ... Nije bila idealna pozicija ali bi neki majstor fudbala (ala Leo-Kleo) to umeo siurno da smesti ...

Posted

Nama ni obe pobede ne garantuju prolaz ako YB dobije Kijev, a već su ih jednom dobili i to sa Jarmolenkom. Onda nam u poslednjem kolu treba bod u Kijevu, ne bih se kladio na to.

Posted

ne znam za vas, ja štekam lovu za evropsko proleće

:ss1:

Posted

Gledao sam mec u Kijevu, Jangeri deluju vrlo solidno, bili su bolji.

Propustio sam mec protiv Partizana u Svici, ali bice mnogo tesko pobediti ih u Bg-u. Jaki su, brzi, a znaju i s loptom. Kontra im je bas zajebana.

Posted

Ogavna utakmica. Dve ekipe slicnog nekvaliteta, oni mesari u kondiciji, mi nekonkretni i jalovi do bola. Do onih par sansi u poslednjih par minuta nismo dva pasa spojili kako treba a ne zapretili. Morao je pokojni kapiten da udje da bi napravili sansu. Kao sto sam mislio posle kijeva, mislim i sad, ne vidim kako sapcanin ovo moze da okrene. Igrao je suma danas na toj poziciji gde ga svi ocekujemo, i opet duplo golo. Covek posle 11 minuta izgleda ko lovacki pas predvece. Imao jedan dobar pas za miletica, malo je to kume. Nasa odbrana je posebna prica, da nisu imali albanci ona dva crnca azilanta u napadu, vec nekog ko iole zna da primiri loptu i sutne jebali bismo jeza u ledja. Dva junacka iksa u naredna dva kola i da kazemo da se nismo obrukali...

Posted

Gledajte malo sa pozitivnije strane, sedma utakmica na gostovanju za redom bez poraza u Evropi. Znaci siguran bod protiv Dinama :D

Posted

Ogavna utakmica. Dve ekipe slicnog nekvaliteta, oni mesari u kondiciji, mi nekonkretni i jalovi do bola. Do onih par sansi u poslednjih par minuta nismo dva pasa spojili kako treba a ne zapretili. Morao je pokojni kapiten da udje da bi napravili sansu. Kao sto sam mislio posle kijeva, mislim i sad, ne vidim kako sapcanin ovo moze da okrene. Igrao je suma danas na toj poziciji gde ga svi ocekujemo, i opet duplo golo. Covek posle 11 minuta izgleda ko lovacki pas predvece. Imao jedan dobar pas za miletica, malo je to kume. Nasa odbrana je posebna prica, da nisu imali albanci ona dva crnca azilanta u napadu, vec nekog ko iole zna da primiri loptu i sutne jebali bismo jeza u ledja. Dva junacka iksa u naredna dva kola i da kazemo da se nismo obrukali...

Bravo. Sve objašnjeno narodskim rečnikom.

Posted

Suma je dodao Jankovicu a ne MIleticu (po Strajnicu)... Ja i dalje pizdim za propustenom prilikom protiv Kijeva pred praznim tribinama, ovde se nisam nasekiro ni malo 

Posted

Ja i dalje pizdim za propustenom prilikom protiv Kijeva pred praznim tribinama, ovde se nisam nasekiro ni malo 

+1000

ovo je ladna voda

Posted

Ne znam sto sekiracija protiv Kijeva, onakva propast i kukavicluk u drugom poluvremenu se retko vidja. Imali su deset sansi.