Constantin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 5 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: nemoj da kukate. kako ste vi danas pokradeni tako će pokrasti i kruševljane, i one posle njih vuk sit, ovce na broju posle se smejte šutulovićima More vodite si red vi...ili debeljana da otrsite u finale ili Subotičane da dobijete pod obavezno u poslednjem kolu. Nemoj da mi moramo da vam završavamo. pa da nas Panta ponovo tura u Vesnik...? Vjesnik...kako god.
Dali_man Posted May 13, 2018 Author Posted May 13, 2018 (edited) Planiro sam da kazem mnnogo sto sta, ali o koncu, kraj veceri mi je bio finacak, pa ne bi da ga kvarim. Iskreno i od srca zelim nasem fudbalu vise ovakvih sranja, sa nadom da ce nekad UEFI da dokurci i da nam odjebe i klubove i reprezentaciju iz svih takmicenja na jedno 10 godina. Sto se tice same utakmice, citiracu Mondo Ipak, gledajući po broju šansi i igri, Spartak je bio mnogo opasniji, stvorili su domaći igrači pet-šest prilika za gol, tako da se može reći da su i zasluženo pobedili. Edited May 13, 2018 by Dali_man
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 psasvim slučajno ste postigli neverovatnu stvar. treba da ste ponosni na to bravo niš
Med Livadski Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Srki covek od zadatka, neunistiv. Kapa dole i za prevare od predsednika oba kluba. Dobri maheri, videcemo kako ce se snaci na evropskoj sceni.
Real sa Nišave Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Spartak u opšte nije bio bolji, do poluvremena smo bili za nijansu ozbiljniji i konketniji na terenu. Videla se zelja i odlučnost da odnesemo bodove. Onda se na poluvremenu desava nesto i u nastavku krece show. Kada nam je sviran prvi penal, nasa klupa na celu sa Reckom se okrece ka lozi gde je sedela nasa uprava i pocinje ironicno da im tapše. Nista se juce nije odigralo, a da nije dat mig i sa nase strane. Igrači na čelu sa Reckom su bili ogorčeni.
Rumpelstiltskin Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Znaci, Recko je ipak covek od postenja ? Znao sam, samo sam ja verovao ...
Dali_man Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 3 minutes ago, Rumpelstiltskin said: Znaci, Recko je ipak covek od postenja ? Znao sam, samo sam ja verovao ... Recko nam je, u celoj ovoj prici u i oko kluba, ubedljivo najmanji problem.
Apollo Creed Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Šta se bunite, sasvim korektan, objektivan izveštaj na vašem sajtu... http://fkradnickinis.rs/2018/05/spartak-radnicki-20/
Captain_Darling Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 40 minutes ago, Apollo Creed said: Šta se bunite, sasvim korektan, objektivan izveštaj na vašem sajtu... http://fkradnickinis.rs/2018/05/spartak-radnicki-20/ Нико се не буни, извештај сачињен у току оних 8 минута колико је каснио почетак другог полувремена.
Captain_Darling Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Лопови, они ће секирају мог Рецка толико да мора да плаче
Goranz Posted May 14, 2018 Posted May 14, 2018 Kako i ne bi bio utučen nakon takve manipulacije. Došao kod vas zbog garancije da ste najveći muljatori u ligi i da ne mora ništa da brine oko rezultata, juče usledilo bolno otrežnjenje.
Dali_man Posted May 14, 2018 Author Posted May 14, 2018 7 minutes ago, Goranz said: Kako i ne bi bio utučen nakon takve manipulacije. Došao kod vas zbog garancije da ste najveći muljatori u ligi i da ne mora ništa da brine oko rezultata, juče usledilo bolno otrežnjenje. +1
Recommended Posts