Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 da su pametni i da sve precute, to bi bilo najucinkovitije
Real sa Nišave Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Cestitam nam Evropu. Utakmica je resena na poluvremenu. Zao mi svih nas i nije mi jasno cime smo zasluzili, uz sve ove decenije patnje, da na ovakav nacin se dočeka toliko željeni izlazak na evropsku scenu. Moj najveci strah je da ne budemo sledeća Škendija ili koji vec siptarski klub koji je izbacen na 10 godina Jos jednom ponavljam - cestitam vam kvalifikacije za Ligu Evrope
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 8 minutes ago, Goranz said: Hladne glave preko kolena od večeri pred zoru. perverzija ti je u svakoj pori
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 kako je i ovo penal, kad covek ledjima okrenut !?
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 al sto nas vecernje novosti hejtuju zadnje vreme , lele lele ... sve je po propisu nece ni komentare da objavljuju .... vucela, vucela, sve ti jebem
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Ma i ne moramo u evropu, pricace mi cale i dalje kako je to nekad bilo.... samo da nam Srki Obradovic ubrzo dodje na zelen Cair kao glavni delilac pravde protiv nekoga....
Constantin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 2 minutes ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ma i ne moramo u evropu, pricace mi cale i dalje kako je to nekad bilo.... samo da nam Srki Obradovic ubrzo dodje na zelen Cair kao glavni delilac pravde protiv nekoga.... Protiv Napretka ?
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 1 minute ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Ma i ne moramo u evropu, pricace mi cale i dalje kako je to nekad bilo.... samo da nam Srki Obradovic ubrzo dodje na zelen Cair kao glavni delilac pravde protiv nekoga.... ce pravis incidenti ?
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Obradovic je direktor filijale kladionice Milenijum u Jagodini
James Marshall Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Jebote dok ovaj što je montirao klip nije počeo da vergla ovaj "duel" izbliza i na svake 2 sekunde ja sam gledao i gledao i gledao i nikako da provalim gdje je penal, više elemenata ima tamo pred golmanom, makar su dva lika na manje od 3 metra jedan od drugog. Jbt, ovako ne bi ni Pantić ludi sudio.
nautilus Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 Više se ne moš ni zajebavati da su počeli svirati penale zbog mrkog pogleda. Nije zajebancija, počeli su.
kud u maglu Simoviću Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 nemoj da kukate. kako ste vi danas pokradeni tako će pokrasti i kruševljane, i one posle njih vuk sit, ovce na broju posle se smejte šutulovićima
Rumpelstiltskin Posted May 13, 2018 Posted May 13, 2018 1 minute ago, kud u maglu Simoviću said: nemoj da kukate. kako ste vi danas pokradeni tako će pokrasti i kruševljane, i one posle njih vuk sit, ovce na broju posle se smejte šutulovićima tako je sace da trazimo mazica a ce dobijemo pipera
Recommended Posts