Dali_man Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Ne boli ovo previse sem cinjenice da smo izgubili dva boda od ubedljivo najgore ekipe + znatno oslabljene. Da smo dobili sa igracem vise bilo bi drvlje i kamenje po klubu. Ovako ce valjda da nam malo sjasu s kurca.
MaErAkLoIJA Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 2 minutes ago, Legenda said: Za mene je ovo isto kao da smo izgubili. Ustvari i jesmo izgubili 2 boda. Upravo. Izgubili smo bodove protiv najslabije i trenutno najsjebaanije ekipe u ligi. Mi lakseg protivnika mozda nikad necemo da imamo a sigurno ako uzmemo u obzir tok utakmice. Pobeda je morala da padne pa ne znam sta da je. Cekam da saznam ko su bile izmene i kada su usli u igru. Ocigledno posle crvenog kartona da se neko mnogo zajebavaao. Inace Dmitrovic misli da je Toncev ozbiljan kada kaze da hoce da stvori dobrog trennera. Jos jedan kiks i leti napolje. Toncev i stvaranje, plus strpljenje... hehehehe
MaErAkLoIJA Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 5 minutes ago, Dali_man said: Ne boli ovo previse sem cinjenice da smo izgubili dva boda od ubedljivo najgore ekipe + znatno oslabljene. Da smo dobili sa igracem vise bilo bi drvlje i kamenje po klubu. Ovako ce valjda da nam malo sjasu s kurca. Hahahaha e dobro me nasmeja. Sad ce u stampi da izadje Nislije nnmerno izgubile da pokazu da ne namestaju. Takodje Lalat nije smeo da pobedi da bi mu se prognoza ostvarila jer on zna
Dali_man Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 15 minutes ago, MaErAkLoIJA said: Hahahaha e dobro me nasmeja. Sad ce u stampi da izadje Nislije nnmerno izgubile da pokazu da ne namestaju. Takodje Lalat nije smeo da pobedi da bi mu se prognoza ostvarila jer on zna Ocekujem jos jedno saopstenje za javnost iz kluba gde ce svima da se najebu majke zbog pritiska koji je, jelte, doprineo ovakvom rezultatu, i teorije zavere kako smo namestili zbog kladionica. Kazem, meni ovo nije strasno koliko ce mi biti gadno ako u sredu izadjemo da izgubimo. Sad bliznaci moraju da prave vecu razliku na tabeli da im se "navijaci" ne bi mnogo naljutili zbog ispadanja iz LE
MaErAkLoIJA Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Ako je neko hteo da namesti utakmicu a da se najmanje sumnja je upravo jednna ovakva. Sad Bg mediji treba da se odluce da li namestamo utakmice da bi pobedjivali ili namestamo zbog kladionice. Meni tu nista nije jasno ...
Матрикс Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Quote ''Znali smo da nas očekuje organizovan i borben rival. Fudbaleri Borca su igrali izuzetno požrtvovano, ali fer i korektno, tako da su zasluženo stigli do boda. Mi svoje šanse danas nismo znali da iskoristimo i ostaje nam da izvučemo pouke'' - rekao je trener Radničkog Boban Dmitrović. http://www.boracfk.com/?q=node/1886
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Izgleda smo previse promasili pa surovo kaznjeni.....
Dali_man Posted February 24, 2018 Author Posted February 24, 2018 Au sunce ti sta omasismo. Saranov Oni si ga sami dadose
Med Livadski Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 (edited) Sunce ti poljubim Munja! Edited February 24, 2018 by Med Livadski
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted February 24, 2018 Posted February 24, 2018 Nije mi jasno samo zasto toliko nepoverenje sto se tice Zileta golmana...po meni odlicno odradjuje posao, a sve mu nesto dovode likove kojima bi trebalo da bude rezerva, tipa Brac, Krznaric pa evo sada i Saranov...
Gradina Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 5 hours ago, MaErAkLoIJA said: Zile ovo ne bi nikad primio. Tacka... Nikad 100%
Gradina Posted February 25, 2018 Posted February 25, 2018 7 hours ago, Kec u Nisu ljudi kec uNisu said: Nije mi jasno samo zasto toliko nepoverenje sto se tice Zileta golmana...po meni odlicno odradjuje posao, a sve mu nesto dovode likove kojima bi trebalo da bude rezerva, tipa Brac, Krznaric pa evo sada i Saranov... Realno tu postoji vise pitanja: Golman prošlog kola ŽILE Ugovor do juna 2019 Vrednost u usponu po TM ŠARANOV 600 Min manje branio od Žileta Od polovine septembra u Zemunu A sada kod nas na 4 meseca Vrednost u padu po TM Razradjivati igraca da bi ti otisao za 3 meseca bez dinara ili razradjivati igraca za kojeg bi mogle da se uzmu pare. . . Objasnite mi jer sam LUD ZBUNJEN a NORMALAN
Recommended Posts