Dali_man Posted June 4, 2017 Author Posted June 4, 2017 Kiza, Djuka, Carbone.... Čelnici naših klubova i cela ova situacija mi liči na neka tri sela, u kojim seljaci imaju ruine od kuća, duguju u lokalnoj prodavnici "na crtu", u lokalnoj kafani takodje, al' kreče fasade akrilnim bojama a ispod tugla....lepo za oko, al' kol'ko će da traje ;) Mali off, al su mi najzesci komentari tipa, Djukicu karijera u padu, nije ga telo u Valensiji i Valjadolidu pa dosao u Partizan da se "vadi" :D . Fora ne treba on toliko Parizanu koliko Partizan njemu. Malo sto se podcenjuju tamo neki Radnicki i Napredak iz pripizdine, nego ko su tamo ti spanski Valjadolidi
Constantin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Mali off, al su mi najzesci komentari tipa, Djukicu karijera u padu, nije ga telo u Valensiji i Valjadolidu pa dosao u Partizan da se "vadi" :D . Fora ne treba on toliko Parizanu koliko Partizan njemu. Malo sto se podcenjuju tamo neki Radnicki i Napredak iz pripizdine, nego ko su tamo ti spanski Valjadolidi Nije uopšte off :)
Goranz Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Kad ispadnete iz prve lige pa se fuzionišete sa njima.
Constantin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Kad ispadnete iz prve lige pa se fuzionišete sa njima. Čuvajte vi Teleoptik, a za nas ne brinite ;)
Goranz Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Možemo mi da imamo još koju vežbaonicu, npr Dinamički iz Vranja.
Redrooster Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sila bre,to se osililo,ali jedva cekam kv za ligu prvaka ;)
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 U nas zabran su svi iz Nis. Klub je lokalan. Prestonicke sportske velicine imaju navijace po celom svetu pa stoga ne mogu dokuciti odakle je diskutant GoranZ ...
Goranz Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Sila bre,to se osililo,ali jedva cekam kv za ligu prvaka ;) Liga đaka prvaka? Tu ne bi trebalo da imate problema, možda čak budete i među prvih 5-6 na kraju sezone.
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Ukucam u naslovi.net "Radnicki" i izadje mi vest "Teroristi upali u hotel Ambasador"
Recommended Posts