Constantin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Mislim da ovde i moderatori stanuju, ako nastavimo ovako, ima da nas banuju.
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Ma jok, ispricajte se vi, deca, dobro vam ide
Goranz Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Rastavac podneo ostavku. Nikolić podneo ostavku. Božović podneo ostavku.
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Nikad mi neće biti jasni likovi koji idu na topike drugih klubova i tamo provociraju, prozivaju, šire lažne vesti itd.
Goranz Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Za širenje lažnih vesti treba da sleduje ban. Na koje tačno misliš?
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Za širenje lažnih vesti treba da sleduje ban. Na koje tačno misliš? Ma ima ih ko surih pasa, nego ne bih da imenujem, znas, zbog sluzbe
Redrooster Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Nikad mi neće biti jasni likovi koji idu na topike drugih klubova i tamo provociraju, prozivaju, šire lažne vesti itd. Eve ti Qr onomad ga branis :D
Rumpelstiltskin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 Eve ti Qr onomad ga branis :D Polako b pevac, ne trci pred rudu. Opali dve-tri rajje i opushti se
Constantin Posted June 4, 2017 Posted June 4, 2017 (edited) Rastavac podneo ostavku. Nikolić podneo ostavku. Božović podneo ostavku. Kiza, Djuka, Carbone.... Čelnici naših klubova i cela ova situacija mi liči na neka tri sela, u kojim seljaci imaju ruine od kuća, duguju u lokalnoj prodavnici "na crtu", u lokalnoj kafani takodje, al' kreče fasade akrilnim bojama a ispod tugla....lepo za oko, al' kol'ko će da traje ;) Edited June 4, 2017 by Legenda
Recommended Posts