Constantin Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Kada bi me pitali kog trenera bih doveo da mogu, onako na prvu bih rekao Ilija Stolica. Slicna filozofija igre kao i Rastina, radio sa mladima u savezu, dobro poznaje nasu ekipu i ligu, samo treba da nastavi gde je prethodni stao i sa timom i skolom itd.... Nemoj brate...prezime ko "uzorak" za Higijenski zavod....
MaErAkLoIJA Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 (edited) Da dodam da se Milinkovic nigde nije duze zadrzao. Kod njega postoje dva scenarija, jedan da odigra dobro polusezonu ili sezonu i na prvu malo bolju ponudu odleprsa. Drugi je da zasere u prva 5-6 kola sve sto se zasrati moze pa opet sam ili uz pomoc uprave da ode. Secam se da su ga u Vozdovcu istrpeli za katastrofalan pocetak i da je posle odlicno vodio ekipu. Ali samo da kraja sezone. Doveo bih ga ali da postoje cvrste garancije da ce da vodi ekipu makar dve godine. U slucaju ponude vecih klubova ok ali da ode u taj Anatorzis ili kako se vec zove ili u Tiranu to bih ugovorom zabranio. Ili bih trazio obestecenje a on da potpise na dve godine. Ovako ce se treneri igrati fudbala i svako ce da menja i filozofiju igre i igrace na 6 meseci. Niko ne preuzima odgovornost, niciji rad ne moze na duze da se sagleda a svi ce da zakukaju kako je trenerski posao tezak u Srbiji i kako ih menjaju cesce nego carape. Mislim da samo ne treba hrliti bez plana, strategije i vremena i uraditi bas ono sto Rastavac nije radio a to je na silu i incidentno teziti ka nekim previsokim ciljevima. Posebno ako se zapostave najbitnije i sustinske stvari u klubu. Stabilizacija kluba, razvoj i unapredjenje skole fudbala itd... Da ne bude posle, ko visoko leti..... Mislim da treba nastaviti istim putem kao i do sada a to je planski dovesti trenera, omoguciti mu da radi i istrpeti ga ako treba. Planirati i raditi pa ce rezultati morati da dodju. Ovako mozda zalicimo na blizance ali samo u tom segmentu Edited June 3, 2017 by MaErAkLoIJA
MaErAkLoIJA Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Nemoj brate...prezime ko "uzorak" za Higijenski zavod.... Ce mu tepamo Stoki, Stojke... Budi kreativan Legendo...
Redrooster Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 A ako ima dobre rezultate sv.Ilija gromoglasnik :)
Rumpelstiltskin Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Biti ćete uredno prijavljeni Obradu... Kako se Gagi raketa nosi sa izazovima koje je novo rukovodstvo donelo sa sobom ?
Constantin Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Kako se Gagi raketa nosi sa izazovima koje je novo rukovodstvo donelo sa sobom ? Takvi uvek trebaju....dodji, odnesi, prinesi....što da goriš ruke kad imaš mašu...idi za burek, odnesi papire...pare ko slepcu i to kad ih vidi...na žalost.
Gradina Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Kada bi me pitali kog trenera bih doveo da mogu, onako na prvu bih rekao Ilija Stolica. Slicna filozofija igre kao i Rastina, radio sa mladima u savezu, dobro poznaje nasu ekipu i ligu, samo treba da nastavi gde je prethodni stao i sa timom i skolom itd....
Gradina Posted June 3, 2017 Posted June 3, 2017 Slazem se . Stolica trener za respect. Mada ima ugovor . . .
Recommended Posts