Матрикс Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Искрено сам испиздео, цео пут до куће псујем себи у браду. Сад дођох, погледах голове са Воша-Спартак 0:5 па се размишљам да је вероватно могло и горе по нас вечерас. Још ми је врућа глава. Јасно да нисмо требали себи да дозволимо да играмо нерешено са екипом од које смо много бољи. То што су победили у Крушевцу је требала да нам буде главна опомена, као и силни изгубљени бодови прошле сезоне. Али да не мудрујем превише, само ћу да кажем да је Нома који ништа посебно није одиграо вечерас играчина за Ковачевића.
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Искрено сам испиздео, цео пут до куће псујем себи у браду. Сад дођох, погледах голове са Воша-Спартак 0:5 па се размишљам да је вероватно могло и горе по нас вечерас. Још ми је врућа глава. Јасно да нисмо требали себи да дозволимо да играмо нерешено са екипом од које смо много бољи. То што су победили у Крушевцу је требала да нам буде главна опомена, као и силни изгубљени бодови прошле сезоне. Али да не мудрујем превише, само ћу да кажем да је Нома који ништа посебно није одиграо вечерас играчина за Ковачевића. Noma ispao iz ritma sto je sasvim normalno i logicno. Treba malo da udje u ritam. Takticki me Pakult iznenadio 3-4-3 ili ti 3-4-1-2 tacnije. Logika na mestu kad pogledas kakve bekove imamo. Mislio sam da ce to mnogo bolje da funkcionise ali nije. Problem u malo vremena ili zbog kladionice? Pitanje je sad....
Матрикс Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ајде ви који знате боље правила од мене, да ли сам ја ћорав или је ово офсајд од метар?! Пуровић се касније активирао из офсајда и постигао гол. Да ли је ово офсајд?
Rumpelstiltskin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pokoci se Žile kod drugog ...... Bas ...
Constantin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ајде ви који знате боље правила од мене, да ли сам ја ћорав или је ово офсајд од метар?! Пуровић се касније активирао из офсајда и постигао гол. Да ли је ово офсајд? Ja ne volim te stvari da pišem, ali večeras sam napisao....
Матрикс Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ja ne volim te stvari da pišem, ali večeras sam napisao.... Још га и Пуровић гледа пар секунди у фазону јел ћеш да дигнеш заставицу?
Constantin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Још га и Пуровић гледа пар секунди у фазону јел ћеш да дигнеш заставицу? Tako je....ali što Pejču napušiše Kad sam sišao čuh "Uprava napolje"...sa zapada ?
levi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa nije se aktivirao iz te situacije, nego je bilo drugo dodavanje, kad je izgleda bio iza igrača
MaErAkLoIJA Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Pa nije se aktivirao iz te situacije, nego je bilo drugo dodavanje, kad je izgleda bio iza igrača Tacno nije bio tu ofsajd jer nije dirao loptu a posle toga je bio iza golmana kada je primio loptu. Ne znam da li je to ofsajd ili ne???
levi Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Bitno je da li je iza igrača koji mu dodaje. Izgleda kao da jeste, ali treba videti iz boljeg ugla ako ima
Constantin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Ja mislim ovako. Treba ukinuti pasivni ofsajd.
Dali_man Posted August 26, 2017 Author Posted August 26, 2017 (edited) Nije problem ni neresen rezultat, ni potencijalni ofsajd, ni kiks golmana, desava se sve to, nista strasno. Problem je sto mi opet stajemo da igramo cim povedemo. Molimo ih da nam daju gol pa da im opet ne damo centar da predju. Ne razumem zasto, posle datog gola, nisu nastavili da igraju svoju igru? U cemu je problem??? Tacno nije bio tu ofsajd jer nije dirao loptu a posle toga je bio iza golmana kada je primio loptu. Ne znam da li je to ofsajd ili ne??? Nije dirao loptu ali je krenuo na nju. To se valjda racuna kao uticaj na igru. Secam se da su Mrki svirali slican ofsajd pre 2-3 godine na Marakani u jednoj kontri. Edited August 26, 2017 by Dali_man
Constantin Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Mene pa kopka nešto drugo. da li bi, da smo poveli sa 3:2...oni izjednačili ?
Recommended Posts