Rumpelstiltskin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Acko, ti li bese pišeš za ovi isuvisedobro obavešteni?
Матрикс Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Istina Зашто је онда водио тренинг од јутрос? Се предомислио преко ноћи?
Rumpelstiltskin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Gradina, ja sam mislio da si ti fina riba, da planiramo mnogo zajedničkih trenutaka, a ti si samo spremna potvrđivati falš vesti. Duboko si me razočarala, duboko .... Do kraja.
Gradina Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Gradina, ja sam mislio da si ti fina riba, da planiramo mnogo zajedničkih trenutaka, a ti si samo spremna potvrđivati falš vesti. Duboko si me razočarala, duboko .... Do kraja.Vest nije falš . . . Samo je procurela do medija pre nego što je trebala. . . Obavesten/a sam mnogo vise no Hot sport. To n/a je jer nas ima više
Rumpelstiltskin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Vest nije falš . . . Samo je procurela do medija pre nego što je trebala. . . Obavesten/a sam mnogo vise no Hot sport. To n/a je jer nas ima više Da li mozes pojasniti zasto nijedan drugi medij u celoj Srbiji nije preneo vest ukoliko je, kao sto tvrdis, tacna ?
Dali_man Posted August 12, 2017 Author Posted August 12, 2017 Da li mozes pojasniti zasto nijedan drugi medij u celoj Srbiji nije preneo vest ukoliko je, kao sto tvrdis, tacna ? CIA, snajke, CIA.
Rumpelstiltskin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Gradinka, mislis li da ce natrtimo dundjere ? Gde si na stadionu sutra? Voleo bih da te upoznam ...
Gradina Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Da li mozes pojasniti zasto nijedan drugi medij u celoj Srbiji nije preneo vest ukoliko je, kao sto tvrdis, tacna ?Zato sto nemaju izvor informacija sa izvora , zato sto su pod kontrolom . Kao sto i ovo ovde svi citaju . . .P.S. To sto je doticni novinar napisao (ne zna se da li je Acko ili su ga samo potpisali) culi smo mi neki jos juce u toku dana
Captain_Darling Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 (edited) Ово овде је форум, сви смо овде анонимно, ту смо због љубави према Радничком и спремни смо и да хвалимо и да кудимо, све према заслузи... Чему онда ова мистификација, ако неко нешто зна нека каже, не верујем да ће админ неког да стреља. Ја сам случајно присуствовао преговорима управе са Цакијем и овде описао шта сам видео, испоставило се да је изгледа тада све утаначено. Нико ме није стрељао, псовао, мрко погледао, ово није званични медиј. Према томе, или кажите шта знате, ако знате, а ако нећете oнда не једите говна и не кењајте са тим фазоном ”знам све ал' нећу да вам кажем", која је поента тога, јел лечите неке комплексе или шта...? Edited August 12, 2017 by Captain_Darling
Rumpelstiltskin Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 lele, kapetan poceo vitla s patku, ovo nema svaki dan. gradinka, vodi si racun, tri traga u pesak ostavlja
Captain_Darling Posted August 12, 2017 Posted August 12, 2017 Ево пошто се чита да појасним и на "Аустријски" ово везано за патку, das ist meine propeler!
Recommended Posts