Constantin Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Šetkam se malopre po net-u, vidim Partizan organizovao predstavljanje SUme, Zvezda Rodića, Radonjića, samo mi registrujemo igrače koji niko nikad nije video na stadionu, ili ih krijemo od drugih. Da neće neko da nam mazne ovog mladog beka iz Brodarca ?....
MaErAkLoIJA Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Šetkam se malopre po net-u, vidim Partizan organizovao predstavljanje SUme, Zvezda Rodića, Radonjića, samo mi registrujemo igrače koji niko nikad nije video na stadionu, ili ih krijemo od drugih. Da neće neko da nam mazne ovog mladog beka iz Brodarca ?.... Mozda je on neciji brat, pa je doveden kao mamac :D
Constantin Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Mozda je on neciji brat, pa je doveden kao mamac :D Možda ćale....s obzirom na godine... :kdp:
Rumpelstiltskin Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Taj vas brodarac ima slično godine ko Caki .........
Матрикс Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Taj vas brodarac ima slično godine ko Caki ......... Бродарац може Жиле и Цаки јок.
MaErAkLoIJA Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Бродарац може Жиле и Цаки јок.Brodarac jede leba, Zile i Caki prsut!
Constantin Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 E pa nema drugovi, stabilizacija ..... Ti ne bi voleo da Caki odigra još jednu sezonu za nas...?
Captain_Darling Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Одговорио би ти он али је спречен следећих 10 дана...
Constantin Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 (edited) Одговорио би ти он али је спречен следећих 10 дана... Опет у ћорку :P Es wird bekannt gegeben...???? Edited July 22, 2017 by Legenda
Матрикс Posted July 22, 2017 Posted July 22, 2017 Радош дебитовао за Радник на самопослузи. 0 0 се завршило.
Матрикс Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Tренер Нишлија Пакулт гледао Звездине европске мечеве: На основу тога, тврдим да нисмо баш без шанси http://www.zurnal.rs/fudbal/super-liga/51058/trener-nislija-pakult-gledao-zvezdine-evropske-meceve-na-osnovu-toga-tvrdim-da-nismo-bas-bez-sansi РАДНИЧКИ: Живковић, Петровић, Станковић, Аксентијевић, Симуновић, Арсић, Нома, Томић, Голубовић, Јовановић, Мркић
Матрикс Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Радош дебитовао за Радник на самопослузи. 0 0 се завршило. Као и Попара за Земун. Волков за Рад уписао и асистенцију. Видим промену на боље у квалитету слике на каналу Супер лиге на тубету. Видим и да неки тимови имају баш лепе дресове. Напредак фура Пумине дресове. Врло интересантни дресови су и Вождовцу, можда ми се они и највише свиђају, и Раднику. Радник има две нијансе плаве на пруге и бели дезен на раменима. Врло интересантно. Надам се да смо и ми по том питању нешто урадили, да неће Раул да носи Попарин дрес и слично.
W.F.C. Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Meni su i dalje najbolji bili Adidas iz perioda ulaska u Superligu, nasi crveni. Onda iza toga svaki na svoj nacin lepi, drag mi je bio Legein crveni jer je prvi koji sam kupio. Od Humelovih jedino plavi je dobar, beli NAAI, i ona polusezona sa River Plate dresovima :)
Constantin Posted July 23, 2017 Posted July 23, 2017 Meni su i dalje najbolji bili Adidas iz perioda ulaska u Superligu, nasi crveni. Onda iza toga svaki na svoj nacin lepi, drag mi je bio Legein crveni jer je prvi koji sam kupio. Od Humelovih jedino plavi je dobar, beli NAAI, i ona polusezona sa River Plate dresovima :) Jbg...ukusi :) Meni se svidjaju ovi Adidas koje pominješ, isto kao ibeli NAAI.....ali mi se od Hummela plavi najmanje dopada. Najviše mi se svidjaju beli, pa crveni, pa tek onda plavi. Od plavih dreosova mi svidjau oni iz Kupa UEFa, Adidas...i obični i oni sa belim rukavima. Inače bele Hummel smo prestali da nosimo posle utakmice sa Napreetkom u Nišu, jer navodno "bije na baksuz" u njima....
Recommended Posts