Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Stigao Nikola Kovacevic! Video na treningu brate ili? Odlican igrac! Ali bas trazim po vestima i nigde da nesto iskopam... Link to comment
Constantin Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Video na treningu brate ili? Odlican igrac! Ali bas trazim po vestima i nigde da nesto iskopam... Jel se pozicionirao kao DM ili kao CD ? Link to comment
MaErAkLoIJA Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Jel se pozicionirao kao DM ili kao CD ? Koliko sam citao on je ranije igrao CD. U Spartaku su ga gurali na DM a kada se vratio u Vojvodinu i kada je zaigrao na poziciji CD rekao je da mu je bas drago zbog toga i da mu je ta pozicija draza. Nadam se da ce i kod nas na mestu CDa. Inace ne znam zasto je suspendovan u Vojvodini? Ne verujem da je zato sto je dao autogol :D Ne znam da li se radi o nedisciplini ili je nesto skroz drugo???? Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Dc koliko sam ga ja ispratio u zadnje vreme, tu ga i ocekujem kod nas ako je stvarno dosao. Mada ranije jeste igrao na dm.. Link to comment
Dali_man Posted August 1, 2017 Author Share Posted August 1, 2017 Inace ne znam zasto je suspendovan u Vojvodini? Ne verujem da je zato sto je dao autogol :D Ne znam da li se radi o nedisciplini ili je nesto skroz drugo???? Odbio u Vosi da igra na poziciji DM-a Link to comment
MaErAkLoIJA Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 A sta kazete za ovog Jovovica sto ga Zvezda litnula? Jel jede prsutu ili lebac? Mogao bi da pomogne a moze i dobro da se proda. Naravno verovatno oce prvo da proveri da li moze preko... Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 A sta kazete za ovog Jovovica sto ga Zvezda litnula? Jel jede prsutu ili lebac? Mogao bi da pomogne a moze i dobro da se proda. Naravno verovatno oce prvo da proveri da li moze preko... Potpisao danas vec negde u Ceskoj, inace nije los.. Link to comment
Constantin Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Odbio u Vosi da igra na poziciji DM-a Sa svoje strane, Kovačević naglašava da je treneru samo sugerisao da se bolje oseća na poziciji štopera. - Nije bilo ni svađe ni povišenih tonova, ali izgleda da je trener Vanić to shvatio kao da ne želim da igram i tako preneo upravi. Videćemo šta će se desiti u naredna dva-tri dana - kaže Kovačević. http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:676205-U-VOJVODINI-NEMA-MIRA-PRED-SUPERLIGASKI-START-Suspendovan-i-Kovacevic Link to comment
Constantin Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Igrač, a navijač: Fudbaler kragujevačkog Radničkog priveden na "večitom derbiju" Link to comment
Redrooster Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Igrač, a navijač: Fudbaler kragujevačkog Radničkog priveden na "večitom derbiju"Dobar decko, primeran...nego kako cemo za subotu? Ko izvestava legendo jel te salje redakcija? Link to comment
Constantin Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Dobar decko, primeran...nego kako cemo za subotu? Ko izvestava legendo jel te salje redakcija? Redakcija "državnog posla".....da - dižem ruke od Radničkog - Link to comment
Redrooster Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Gde dizes ti jedini pises i palis svetlo u korejskom mraku. Link to comment
Redrooster Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Ne znam igraju pod tim imenom... Link to comment
Kec u Nisu ljudi kec uNisu Posted August 1, 2017 Share Posted August 1, 2017 Nece bre Rustere da puste coveka da radi posao, samo ga Rumpel i ja branimo da nas vrati na stare staze slave ;) Link to comment
Recommended Posts