Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Meni je od samog pocetka bio los, tek nekih zadnjih mesec dana igra kako se ocekivalo.

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted (edited)

Da vratimo mi ovog majstora pa neka ostali u prelaznom roku budu kompletna drvna građa, ne interesuje me

Edited by BlackGeorge
Posted

Ako je ukupna cifra za Pantica, Zdjelara i Antonova 2m da potpisu ugovore na par godina to se potpuno isplati. Pantic ce vredeti najmanje 3-4 miliona kada se bude prodavao. Pantic ima kvalitet za nas sada, Zdjelar da popravi defanzivu malo, Antonov potpisujem sto je Patron napisao.

Skuletic je napadac koji pravi razliku u JSL a i u kvalifikacijama (on nas je uveo u LE Grupe pod Markom Nikolicem, dao je dva gola Nefciju u gostima), ja bih ga doveo ako je realno.

Leo... ne znam kako i koliko je ovo realno. Ako jeste... ne treba ni komentarisati...

Gledam potencijalne protivnike, 1.kolo ne bi trebalo da je problem, ali vec u 2. ima potencijalnih mina - 1 Glasgow, pa poljaci, bugari, svedjani...

Po mojoj racunici trenutno smo 4.ispod crte u 4.kolu kvalifikacija, s tim da je ostao jos playoff u Danskoj za LE (navijamo protiv Kopenhagena) i Slovenija da se zavrsi (jedino da Olimpija izgubi od Domzala u poslednjem kolu).

Naravno treba prvo proci 1., pa onda 2. pa onda 3.kolo u kome ima vrlo ozbiljnih timova medju nepovlascenim (Burnley, Atalanta itd)

Posted

majo sudi u surdulaji

jebo vam on mater(fss-u)

Posted

Ilija Stolica će biti novi šef stručnog štaba Partizana, potvrđeno je sa više strana MOZZART Sportu!

Nekadašnji strateg Voždovca i Vojvodine, kao i selektor kadetske reprezentacije Srbije iz trećeg pokušaja će postati trener crno-belih, bez obzira da li Miroslav Đukić osvoji pehar Kupa Srbije.

Uprava kluba iz Humske 1 ne samo da je odlučila da se zahvali Đukiću na saradnji (godinu dana pre isteka ugovora), već se i dogovorila sa Stolicom da preuzme ekipu odmah po okončanju sezone i povede je u novu, s prvim zadatkom da opet izbori plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Prema informacijama našeg portala, 40-godišnji stručnjak će na Topčidersko brdo dovesti i nekoliko svojih saradnika, s kojima je sarađivao u prethodna dva superligaška kluba.

Osim toga, Stolica je u dogovoru sa članovima uprave već počeo da radi na formiranju novog tima, sastavivši listu igrača koje bi voleo da vidi u ekipi – priča se da je transfer napadača Nemanje Nikolića iz Spartaka dogovoren po njegovoj želji – kao i onu koji mogu da odu, a koje ne vidu u projekciji novog tima, poput Sejdube Sume.

http://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/dogovoreno-ilija-stolica-novi-trener-partizana/295878

Posted

- Stolica nije novi trener Partizana. To je dezinformacija, da bi se uzdrmali trener i ekipa pred finale Kupa. Ovakve tekstove smatramo neprimerenim i neprijateljskim prema klubu. Partizan ima trenera i o svemu dalje pričaćemo nakon završetka sezone, a ona se završava nakon finala Kupa. Ko god da plasira ovakve informacije smatramo ga neprijateljem kluba - izjavio je Miloš Vazura za Telegraf.

Posted

moczart

:isuse:

Posted

Znači Aleksandar Joksić je neprijatelj kluba. E sada da vidimo da li će dobiti akreditaciju za finale. :fantom:

Posted

daće mu je bugarin tončev

Posted
12 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

majo sudi u surdulaji

jebo vam on mater(fss-u)

Jebiga kad je djansr u tvorzi

Posted

Pise ruznal da je sve dogovoreno sa Nikolicem iz Spartaka, 350.000 i 20%

Posted

Smesna cifra, za igraca tog kalibra.

Posted

zar tog iz Spartaka nisu doveli u prošlom prelaznom roku?

Posted
1 hour ago, levi said:

zar tog iz Spartaka nisu doveli u prošlom prelaznom roku?

Ivanovića

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...