Goranz Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 On 14.12.2017. at 14:19, mozzer said: Utakmica kao svaka druga, nema tu sta da se komentarise... ono sto je meni zasmetalo je kada je neki tip ispred mene poceo da proziva upravu, trazi ostavke i te gluposti. Pa mi bolju upravu nismo imali u novijoj istoriji, ljudi dovode prava pojacanja i prave odlican tim. Miletic je najbolji levi bek u ligi, Ozegol kod mene ima veliki plus, Kosovic verovatno najbolji vezista u ligi - steta zbog povrede, Radin srpski Gatuso, Đilas stamen kao Klose. Jos sad kad dovedemo Ivanovica iz Spartaka i onog beka iz Napretka, ima da kidamo... jedva sam se suzdrzao da tog lika ne iznabadam kada je poceo da proziva Ilieva, najboljeg menadzera otkad ja pratim Partizan a tome ima godina. Nakon ovakvog posta, mislim da je svaki dalji komentar suvišan. Link to comment
mozzer Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 7 minutes ago, Goranz said: Nakon ovakvog posta, mislim da je svaki dalji komentar suvišan. Okay, ukapirao sam, ti se zhbvs jer ovo nisam ja napisao. Qll. A i svakako sam miroljubiv tip, tako da - pisi sta hoces sve qll Eto vidis GF je odmah provalio - ja sam optimista sa i bez pokrica. Prvo Kup pa da krenemo sa pravljenjem ozbiljnog tima. I odmah da vidimo ko ce biti novi trener, tj da li je istina za Stolicu. Link to comment
Kreator Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 PARTIZAN - MLADOST (19 časova, TV Arena) Surdulica Stadion Radnika Kapacitet: 3.312 Sudija: Majo Vujović (Novi Sad) PARTIZAN (4-4-2): Stojković - Vulićević, N. R. Miletić, Marković, Antonov - Jevtović, Zdjelar, Janković, Pantić - Tavamba, Ivanović. Rezerve: Jovičić, Mitrović, N. G. Miletić, Tošić, Ilić, Đerlek, Jovanović.Trener: Miroslav Đukić. Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 ivanović i tawamba u špicu. nadam se da bolje izgledaju na terenu nego sa #51 Link to comment
Kreator Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (edited) Ožegovića nema ni na klupi. Povreda ili kartoni? Neka kazna? edit: evo i mozzartsport se pita šta je sa #51 Vesti uživo 18:36 ŠTA JE SA OŽEGOVIĆEM? Kao što možete videti, Mladost igra u najjačem mogućem sastavu, dok je trener Partizana Miroslav Đukić rešio da na klupi ostavi Zorana Tošića, dok u protokolu uopšte nema Ognjena Ožegovića koji je propustio i poslednji prvenstveni meč crno-belih. Edited May 23, 2018 by BlackGeorge Link to comment
kud u maglu Simoviću Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (edited) 7 minutes ago, MiddleClass said: Srecno komsije! pu pu pu Edited May 23, 2018 by kud u maglu Simoviću Link to comment
Kreator Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Hvala bogu minut ćutanja za Trbojevića. Link to comment
Kreator Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 (edited) 1 - 0 za mladost. Jevtović asistirao za gol. Edited May 23, 2018 by BlackGeorge Link to comment
Milogled Bluff Posted May 23, 2018 Share Posted May 23, 2018 Tradicionalno neugodan protivnik. Realno, i minimalan poraz je uspeh Link to comment
Recommended Posts