Jump to content
IGNORED

FK PARTIZAN 2017/18

MocaVukotic

Recommended Posts

Posted

Djordje ja se sve slazem sa tobom.

Ali isto tako mislim da je Zvezda imala jaku finansijsku podrsku protekle 3 godine da dovodi sve te igrace. Ako se to nastavi ne znam kako mozemo da odgovorimo na isti nacin. Opet su dobili Gasprom 2 puta po 4 miliona. Ne moze stalno da se izmislja Leonardo ili da Kiza izvodi svoju magiju sa onakvim timom.

Bez obzira na to - mi moramo da dovedemo 2 OZBILJNA igraca kako si ti napisao. Sredina i ofanziva. I to je to. Bez toga nemamo sta da gledamo...

Osim toga:

- da se dovrsi rasciscavanje tima (Tawamba sve najbolje, Jankovic, Jevtovic verovatno, pa kosati Miletic, Vulicevic penzija i tako jos poneko)

- da se forsiraju mladi znamo svi zbog cega

- da se zaokruzi cista finansijska situacija i stanje duga oko 12M

- da rese Stadion jednom za svagda - pa kako god bude

- da se normalizuje stanje u nasem fudbalu.

Pa da nastavimo lepo...

• Replies 6.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Kreator

849

• kud u maglu Simoviću

808

• El Patron

424

• Toni Sumaher

300

Posted

Eh saborci lepe su ovo želje ali ćemo se udarati u dupe kad nam se vrate braća scepovic opet. 

Ako mali Pantic opet naguli najebali smo, ostajemo samo sa Zdjelarom u vezi a i to je pod upitnikom. 

Mozda ako najure Djurdjica iz Olya da ga maznemo na godinu dana pa opet za dve milke dalje. 

Burno leto burno. 

Imam neki vlažan san da će stojke dan nas uvede u četvrt finale SPa pa i na njemu će bagra da uzme meleone a Kljaja se vraća sa pozajmice ahahha jao 

Posted

Cucin zavrsio sezonu, sjebo metatarzalku.

Posted

lupaju novinari i rijeka i Hofenhajm  će sigurno biti među povlašćenima tako da nema ni teoretske šanse da naletimo na njih u kval.

Posted

nema to nikakve veze, do playoffa će ispasti četvrtina nosilaca tako da će sve ekipe sa koef. > 13 biti među nosiocima u zadnjoj rundi

- na toj listi se npr nalazi 15 švapskih timova u top 105, jasno je da 8 njih neće ni igrati naredne sezone u evropi

- od 12 žabarskih ekipa u top 105 opet 5 neće ni igrati naredne sezone u evropi

- od 13 engleskih ekipa top 105, 6 neće ni igrati naredne sezone u evropi

- od 10 španskih ekipa top 105, 3 neće ni igrati naredne sezone u evropi

- to je već 22 ekipe manje u top 105, a to su samo top 4 lige, sa kiksevima ekipa u drugim prvenstvima + kiksevima u ranijim rundama kvalifikacija na kraju će se svesti na ono što sam napisao da će ekipe sa 13+ poena biti među povlašćenima

Posted

Daj Boze da si u pravu, ne pratim to bas toliko... citao sam pre par dana negde je jedan lik objasnjavao da Patrizan ima jako male sanse da bude medju nosiocima

Posted
1 hour ago, El Patron said:

Daj Boze da si u pravu, ne pratim to bas toliko... citao sam pre par dana negde je jedan lik objasnjavao da Patrizan ima jako male sanse da bude medju nosiocima

Partizan je SIGURNO nosilac sva 4 kola, pitanje je samo ko moze da se nadje medju nenosiocima. Mislim da je analiza kolege GF potpuno tacna i nemam sta puno da dodam, crta u 4.kolu ce biti negde oko 13, sto znaci da nam mogu doci ekipe sa koeficijentom do 13 (to ne znaci da i tu nema neprijatnih protivnika)

Samo ozbiljno i pamet u glavu

Posted

Кад ће букети комшије југоси? Питам за друга.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Posted

Realno nosioci smo bili i bez ove sezone gde smo nabili dosta bodova, a kamo li sa tim. Nosioci smo bez problema.

Posted

Kaaakav gol Pantića...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...