John Coltrane Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 @ theanswer Ne preferiram mesare u fudbalu i to je to. Davali su i drugi golove Zvezdi sa 35m pa to ne znaci da su mi isli na qrac. Al tvoja teorija je klasican default "mrzi ga jer igra za FKP" tako da sa tobom i nema svrhe polemisati. @ Sumaher Muda ispasa. Sent from my iPhone using Tapatalk
čekmeže Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Evo ja navijam za Partizan pa ću reći isto što i koltrejn, Everton jeste mesar, ako lajvskorne laže, on za 5 godina u Evropi dobija žuti na svakoj drugoj utakmici. U Srbiji se još i upristojio, to je pozitivan uticaj igranja za Par/Czv.
zakintos Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 ^^ Prosirena optuznica za utaju, ali mislim da nije bilo hapsenja...
Milogled Bluff Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Sto bas je zabavan Dzoni. Ali nekako kao Kale gopspodar vremena. Prvo nakratko zabavan, zatim te iritira i na kraju ti ga zao. S tom razlikom sto je Kale inteligentniji.
copkillah Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Pravda za Mijata! ti si mu nešto baš brzo oprostio prečku...
Milogled Bluff Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Ko je tebi drmo kavez, jbt? Kazem ja, Kale je inteligentniji i humor mu je bolji i mastovitiji.
MiddleClass Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 ti si mu nešto baš brzo oprostio prečku... Bilo pa proslo. Nisam zlopamtilo.
twisted Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 a kude nam je alen stevanović? on bi lego ko budali šamar na levoj aut liniji
theanswer Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 https://www.nytimes.com/2017/11/07/sports/soccer/world-cup-uefa-fare.html?rref=collection%2Fsectioncollection%2Fsports&action=click&contentCollection=sports®ion=stream&module=stream_unit&version=latest&contentPlacement=1&pgtype=sectionfront
Recommended Posts