Jump to content
IGNORED

Oskari 2017

Ajant23

Recommended Posts

Posted

sad gledam snimak, što volim što je bio moša za la la shit, ko kecmanova trojka u zagrebu. još da je i emma stone izvisila bilo bi perfektno.

• Replies 204
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Lancia

28

• Ajant23

24

• Leia

21

• mustang

14

Top Posters In This Topic

Posted

Jeste los.

Moja lista najfilmova uzevsi u obzir sve nominacije:

Nocne zivotinje

Ona

Greben spasa

Florens foster dzenkins

Sve ostalo mnogo mnogo slabo

nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto...

od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs

Posted

Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump.

Posted

Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump.

a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu

to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije

ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze

Posted

a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu

to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije

ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze

Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu.

A to za Trumpa je vec postalo otuzno.

Posted

maločas odo na IMDB da vidim o čem je mančester na moru. pogledam, 8/10 zaki kaže da je bitan broj glasača, piše 85K, onda pročitah 1 komentar:

Bre Đoko al' si uzeo reprezentativni primer, pa sačekaj malo, on je sad podložan hajpu spašće to na nekih 7.3/4 ali nikakav strmoglav pad ili uspon ne očekuj...

A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom  -_-

Posted

Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu.

A to za Trumpa je vec postalo otuzno.

ma mislim da je ipak do filma, ne mozes reci da je bila kiseli davez u the hours recimo..

ej kakav je to film bio btw.. kad ce neko opet da snimi tako nesto..

Posted

A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom  -_-

:D

Posted

Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane...

Posted

Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane...

zapravo se prica o konkretnim filmovima a ne rediteljima uopste, al ko jos cita ono sto komentarise..

Posted (edited)

Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu.

Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja...

Edited by Ajant23
Posted

nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto...

od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs

za salesmana imas i srpske titlove, naravno i engleske...

Posted

Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu.

Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja...

jeste, ti ne citas ni poslednju stranicu a ja cu da listam ceo forum da vidim sta si sve pisao :)

kad kazes frears ipak mi je high fidelity za bar 3 koplja bolje nego konkretno ovo isforsirano sranje

bolje da odu u penziju kao ljudi i friers i merilka ako mene pitas

Posted (edited)

Ma, ne pitamo se ni ti ni ja, naravno, ali imaš sreće što si eto u skladu sa ukusom onih koji se pitaju...

Edited by Ajant23