MocaVukotic Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 sad gledam snimak, što volim što je bio moša za la la shit, ko kecmanova trojka u zagrebu. još da je i emma stone izvisila bilo bi perfektno.
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Jeste los. Moja lista najfilmova uzevsi u obzir sve nominacije: Nocne zivotinje Ona Greben spasa Florens foster dzenkins Sve ostalo mnogo mnogo slabo nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto... od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs
Lancia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump.
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Ja bih Florence Foster Jenkins odgledao za 100 evra. Manje ne dolazi u obzir. Uopste, Meryl Streep mi se zesce ogadila a nisam Trump. a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze
Lancia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 a pa mora se istresti 1 misljenje o necemu o cemu svi graje, mora se stati na 1 pravu stranu to se ocekuje od 1 takve osobe-institucije ocekivati da ne snima 1 mediokritetna sranja e to vec malo teze Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu. A to za Trumpa je vec postalo otuzno.
zakintos Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 maločas odo na IMDB da vidim o čem je mančester na moru. pogledam, 8/10 zaki kaže da je bitan broj glasača, piše 85K, onda pročitah 1 komentar: Bre Đoko al' si uzeo reprezentativni primer, pa sačekaj malo, on je sad podložan hajpu spašće to na nekih 7.3/4 ali nikakav strmoglav pad ili uspon ne očekuj... A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom -_-
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Uopste nisam mislio na naricanje o Trumpu, jednostavno ne mogu da podnesem vise taj tugaljivo kiseli osmejak, koji uzme svu energiju filmu. Imas tako ljude u stvarnom zivotu, koji poseduju taj los vajb, ne moraju da su losi ljudi, ali jednostavno te iscede ko krpu. A to za Trumpa je vec postalo otuzno. ma mislim da je ipak do filma, ne mozes reci da je bila kiseli davez u the hours recimo.. ej kakav je to film bio btw.. kad ce neko opet da snimi tako nesto..
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 A Florens je odličan film a vidim da ove ženske po forumu su ljubomorne na Meril, tipično ženski sindrom -_- :D
Ajant23 Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane...
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Joj, Stephen Daldry se hvali, a Stephen Frears se praktično pljuje, lepo reče Warren Beatty noćas: frlja se kovertama na sve strane... zapravo se prica o konkretnim filmovima a ne rediteljima uopste, al ko jos cita ono sto komentarise..
Ajant23 Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 (edited) Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu. Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja... Edited February 27, 2017 by Ajant23
nezvanova Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 nisam gledala greben, ali ostala 3 su mi medju najgorim filmovima koje sam gledala u poslednjih bar godinu dana, mislim ne samo od novijih filmova nego od svega sto sam gledala u tom periodu. eto... od oskara jos cu samo pogledati salesmana, ako ikad nadjem subs za salesmana imas i srpske titlove, naravno i engleske...
Leia Posted February 27, 2017 Posted February 27, 2017 Pa, da si čitala videla bi šta sam pisao o konkretnom Frearsovom filmu na ovom topicu. Apostrofirao sam ga kao uspešnog u Frearsovoj karijeri, da ti skratim muke čitanja... jeste, ti ne citas ni poslednju stranicu a ja cu da listam ceo forum da vidim sta si sve pisao :) kad kazes frears ipak mi je high fidelity za bar 3 koplja bolje nego konkretno ovo isforsirano sranje bolje da odu u penziju kao ljudi i friers i merilka ako mene pitas
Ajant23 Posted February 27, 2017 Author Posted February 27, 2017 (edited) Ma, ne pitamo se ni ti ni ja, naravno, ali imaš sreće što si eto u skladu sa ukusom onih koji se pitaju... Edited February 27, 2017 by Ajant23
Recommended Posts