NevenMan Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 22 minutes ago, Gandalf said: Bajden na poene. Mada je iz nekog razloga Bajden bio jako uzbuđen, krenuo da brza u govoru i par puta zamucao. To ga prati celu karijeru, covek muca. ja sam potpuno iznenadjen da du uspeli da ubede Trampa da zacuti i ne prekida Bidena jer je totalno unisten u prvoj debati. da vec cetiri godine ponavlja sa je audited i da ce inagi beautiful healthcare plan je beyond crazy. Postoje idioti koji jos uvek se pecaju na to.
Fins fleet Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Lik je ladno izjavio kako je deci u kavezima bez roditelja potaman, imaju sve sto im treba.
Gandalf Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 3 minutes ago, NevenMan said: To ga prati celu karijeru, covek muca. Znam. U prethodnim debatama, tokom preliminarnih demokratskih i kontra svinje, bio je smireniji i govorio sporo (tako i treba ako je mucanje problem). Ne ovaj put, brzao u govoru.
mustang Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 (edited) Ko da mi cita misli Jbga ne znam da c/p Vraticu se kasnije Edited October 23, 2020 by mustang
NevenMan Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 6 minutes ago, mustang said: Ko da mi cita misli Jbga ne znam da c/p Vraticu se kasnije James Woods je absolutno u pravu. Ideja da je crnac predsednik Amerike je bila previse za rasiste i retarde poput Jamesa Woodsa. ovo im je zadnji trzaj pre nego sto postanu potpuno nebitni i progutani od mladje generacije. 2
NevenMan Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 29 minutes ago, mustang said: Intermezzo Ti kapiras da je ovo sarkazam jer Trump nije znao sta kojoti? https://www.google.com/amp/s/www.vox.com/platform/amp/policy-and-politics/2018/12/21/18151835/trump-coyotes-border-wall-government-shutdown
mustang Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 (edited) a jesi dosadan ko proliv, samo ides za mnom i citiras me..NAPUSTI SAHRANU! pa to samo u vasim glavama mozete da spinujete tudje reci u sranje senzaciju za razliku od gospodze koja je bukvalno shvatila. komentari su jos ludji ispod nje Edited October 23, 2020 by mustang
NevenMan Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 (edited) 24 minutes ago, mustang said: a jesi dosadan ko proliv, samo ides za mnom i citiras me..NAPUSTI SAHRANU! pa to samo u vasim glavama mozete da spinujete tudje reci u sranje senzaciju za razliku od gospodze koja je bukvalno shvatila. komentari su jos ludji ispod nje Ko ti drma kavez? prestani da pises gluposti pa nece biti potrebe da te ljudi ispravljaju. Edited October 23, 2020 by NevenMan
NevenMan Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 Odgledah Borata. Ismevanje QAnona i slicnih gluposti. najjaca scena definitivno upadnna Konzervativni Opac i d age na prepoznaju kao Borata oblaci se kao KKK i “ I am Steven Miler, sorry I am late” 🤣
iDemo Posted October 23, 2020 Posted October 23, 2020 3 hours ago, NevenMan said: Ideja da je crnac predsednik Amerike Tip je (bio) klasican prototip polubelca™ - majka belkinja, otac crnac - al' su ga prodali narodu kao 'crnca' sta god da (im) to znaci umesto da iskoriste to sto 'pola-pola' za gradnju nekakvog mosta... se@em i ja, ne? 2
Recommended Posts