Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

On 13.10.2018. at 23:32, Budja said:

To je jasno, samo mi nije jasno zasto se CNN uhvatio na bucku, pa im se po stoti put prodaje ista fora.

CNN je slucaj za sebe. Govorimo o TV stanici koja je potrosila par dana svog programa na udarnu vest kako deca i zaposleni u Beloj Kuci imaju prava na kuglu sladoleda, dok Tramp uzima dve.

Edited by Staklena Brada

• Replies 8.5k
  • Views 846.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

kako ce demokrate da roknu na midterms, zao mi ih je. ozbiljno. 

ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. 

ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? 

Све они виде. Они напросто то тако хоће.

7 hours ago, mustang said:

ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. 

ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? 

da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat.

On 17.2.2017. at 9:15, Eraserhead said:

Русофоби скинули први скалп у Трамповој администрацији

Sputnjikovci, wikileaks svi najbolji medju nama pate...  :cry:

Tuga pregolema

Najblaze receno divno se sve ovo odigralo na kraju. Flynn je opusteno napustio poziciju jer u protivnom ne bi imao prava da daje iskaz na sudu, ostalo je istorija. Throwback wednesday.

9 hours ago, fonTelefon said:

da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat.

a?

govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only

Mozda ih izvuku ove  postanske bombice sto salju sami sebi :rolleyes:

20 hours ago, mustang said:

ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra

13 hours ago, mustang said:

a?

govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only

Takvi se revolucionari u Srbiji zovu Samo da ne dodje Toma. Ultrakomunjare sa racunima u Svajcarskoj. Familija i sluzi za praznike.

10 hours ago, theanswer said:

ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra

Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak.

Edited by Weenie Pooh

1 hour ago, Weenie Pooh said:

Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak.

Bacio pogled sinoc na taj topic, pomislio da sam na 4chanu i pobegao

On 20.10.2018. at 19:15, mustang said:

soros dzavo pretpostavljam. samo on ovako nesto moze da izvede

mustang, si slala neke paketiće ovih dana ?  :evil:

koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika... 

25 minutes ago, braca said:

mustang, si slala neke paketiće ovih dana ?  :evil:

ja?!? pa dobro za sta me ti smatras?

nisam amater :laugh:

Edited by mustang

26 minutes ago, precog said:

koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika... 

a i ti nesto pametno da izjavis za promenu

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.