Staklena Brada Posted October 22, 2018 Posted October 22, 2018 (edited) On 13.10.2018. at 23:32, Budja said: To je jasno, samo mi nije jasno zasto se CNN uhvatio na bucku, pa im se po stoti put prodaje ista fora. CNN je slucaj za sebe. Govorimo o TV stanici koja je potrosila par dana svog programa na udarnu vest kako deca i zaposleni u Beloj Kuci imaju prava na kuglu sladoleda, dok Tramp uzima dve. Edited October 22, 2018 by Staklena Brada
mustang Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 kako ce demokrate da roknu na midterms, zao mi ih je. ozbiljno. ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!?
porucnik vasic Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Све они виде. Они напросто то тако хоће.
fonTelefon Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 7 hours ago, mustang said: kako ce demokrate da roknu na midterms, zao mi ih je. ozbiljno. ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat.
Staklena Brada Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 On 17.2.2017. at 9:15, Eraserhead said: Русофоби скинули први скалп у Трамповој администрацији Sputnjikovci, wikileaks svi najbolji medju nama pate... Tuga pregolema Najblaze receno divno se sve ovo odigralo na kraju. Flynn je opusteno napustio poziciju jer u protivnom ne bi imao prava da daje iskaz na sudu, ostalo je istorija. Throwback wednesday.
mustang Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 9 hours ago, fonTelefon said: da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat. a? govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only
Micko8 Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 Mozda ih izvuku ove postanske bombice sto salju sami sebi
theanswer Posted October 24, 2018 Posted October 24, 2018 20 hours ago, mustang said: kako ce demokrate da roknu na midterms, zao mi ih je. ozbiljno. ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra
fonTelefon Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 13 hours ago, mustang said: a? govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only Takvi se revolucionari u Srbiji zovu Samo da ne dodje Toma. Ultrakomunjare sa racunima u Svajcarskoj. Familija i sluzi za praznike.
Weenie Pooh Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) 10 hours ago, theanswer said: ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak. Edited October 25, 2018 by Weenie Pooh
theanswer Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 1 hour ago, Weenie Pooh said: Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak. Bacio pogled sinoc na taj topic, pomislio da sam na 4chanu i pobegao
braca Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 On 20.10.2018. at 19:15, mustang said: soros dzavo pretpostavljam. samo on ovako nesto moze da izvede mustang, si slala neke paketiće ovih dana ?
precog Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika...
mustang Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 (edited) 25 minutes ago, braca said: mustang, si slala neke paketiće ovih dana ? ja?!? pa dobro za sta me ti smatras? nisam amater Edited October 25, 2018 by mustang
mustang Posted October 25, 2018 Posted October 25, 2018 26 minutes ago, precog said: koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika... a i ti nesto pametno da izjavis za promenu
Recommended Posts