Jump to content

Trump - hoće li biti impeachment ili 8 godina drugačijeg predsednikovanja?

Featured Replies

On 13. 10. 2018. at 21:32, Budja said:

To je jasno, samo mi nije jasno zasto se CNN uhvatio na bucku, pa im se po stoti put prodaje ista fora.

CNN je slucaj za sebe. Govorimo o TV stanici koja je potrosila par dana svog programa na udarnu vest kako deca i zaposleni u Beloj Kuci imaju prava na kuglu sladoleda, dok Tramp uzima dve.

Edited by Staklena Brada

• Replies 8.5k
  • Views 826.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Idi malo na LinkedIn ako hoćeš da ti bude još neprijatnije, ne može se više živeti od ljudi koji hvale sami sebe ili nude najrazličitije usluge i proizvode. Juče čitam dvoje zgubidana koji žive od pis

• Lezilebovich
    Lezilebovich

ovaj ispod je još bolji    

• James Marshall
    James Marshall

Sirija i sva ostala sranja u kojima je gacao Obama su većinom proistekla iz Iraka i avantura tamo. Ne abolira ovdje niko Obamu, ali glavni kreatori pizdarija u XXI vijeku su i dalje republikanci, pogo

Posted Images

kako ce demokrate da roknu na midterms, zao mi ih je. ozbiljno. 

ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. 

ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? 

Све они виде. Они напросто то тако хоће.

On 24. 10. 2018. at 2:39, mustang said:

ljudi za koje u zivotu ne bih rekla da ce preci na republikansku stranku, u soku sam. ozbiljno. 

ovi ima da se samoubiju. pa jel moguce da su toliko ludi da ne vide stanje stvari i da misle da mogu da prodju tek tako?!?!? 

da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat.

On 17. 2. 2017. at 8:15, Eraserhead said:

Русофоби скинули први скалп у Трамповој администрацији

Sputnjikovci, wikileaks svi najbolji medju nama pate...  :cry:

Tuga pregolema

Najblaze receno divno se sve ovo odigralo na kraju. Flynn je opusteno napustio poziciju jer u protivnom ne bi imao prava da daje iskaz na sudu, ostalo je istorija. Throwback wednesday.

On 24. 10. 2018. at 10:01, fonTelefon said:

da li ti kapiras da mnogi tvoji novi zemljaci glasaju po porodicnom principu? nebitno ko je kandidat.

a?

govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only

Mozda ih izvuku ove  postanske bombice sto salju sami sebi :rolleyes:

On 24. 10. 2018. at 2:39, mustang said:

ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra

On 24. 10. 2018. at 19:14, mustang said:

a?

govorim o neoliberalima i ultra demokratama koji su do juce mrzeli sve republikansko a sad mrze svoje. ne znam im porodicnu istoriju, znas kakvi su ameri, odsele se i bliskost sa familijom je za vreme praznika only

Takvi se revolucionari u Srbiji zovu Samo da ne dodje Toma. Ultrakomunjare sa racunima u Svajcarskoj. Familija i sluzi za praznike.

On 24. 10. 2018. at 22:55, theanswer said:

ako su polls iole tačni, čeka te opasno razočarenje šestog novembra

Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak.

Edited by Weenie Pooh

On 25. 10. 2018. at 9:25, Weenie Pooh said:

Pa vidiš na drugom topiku da Gateway Pundit ima spremno opravdanje - demokrate dovukle karavan ISIS izbeglica iz Hondurasa da ih na brzinu zavedu u birački spisak.

Bacio pogled sinoc na taj topic, pomislio da sam na 4chanu i pobegao

On 20. 10. 2018. at 17:15, mustang said:

soros dzavo pretpostavljam. samo on ovako nesto moze da izvede

mustang, si slala neke paketiće ovih dana ?  :evil:

koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika... 

On 25. 10. 2018. at 16:46, braca said:

mustang, si slala neke paketiće ovih dana ?  :evil:

ja?!? pa dobro za sta me ti smatras?

nisam amater :laugh:

Edited by mustang

On 25. 10. 2018. at 16:47, precog said:

koliko su sloba i ekipa mu bili dalekovidi glede sorosa i ostalih stranih placenika i domacih izdajnika... 

a i ti nesto pametno da izjavis za promenu