October 9, 20186 yr 5 hours ago, freakns said: mda, poznato je da su republikanci sve samo ne corporate whores ako postoji deo u kojem su DC i GOP apsolutno identicni to je stepen u kojem su im glave uvucene u korporativne guzice. GOPna su tu cak i gora. Ovi bar guraju nekakav medicare, obamacare, minimum wage...
October 9, 20186 yr Nikki Haley dala ostavku... Trump najavio da ce naslednika u UN imenovati u naredne 2-3 nedelje
October 9, 20186 yr 18 minutes ago, freakns said: Nikki Haley dala ostavku... Trump najavio da ce naslednika u UN imenovati u naredne 2-3 nedelje jedna zlobaba manje.
October 9, 20186 yr 50 minutes ago, freakns said: Trump najavio da ce naslednika u UN imenovati u naredne 2-3 nedelje Bolton + suicide vest.
October 9, 20186 yr 9 hours ago, freakns said: mda, poznato je da su republikanci sve samo ne corporate whores ako postoji deo u kojem su DC i GOP apsolutno identicni to je stepen u kojem su im glave uvucene u korporativne guzice. Јесте вала када би прочитао оно што је постовао Буђа видео би како си досадно уваљан у стереотипе које купиш са МСМ. 59 minutes ago, freakns said: Nikki Haley dala ostavku... Trump najavio da ce naslednika u UN imenovati u naredne 2-3 nedelje Прави корак у правом смеру.
October 9, 20186 yr 1 minute ago, Eraserhead said: Ivanka bi bila sjajno resenje. Taman da iz zacementira pred midterms. bejb izasla ti ljubimica u madam secretary zadnja epizoda sa jos jednim zlocincem
October 9, 20186 yr 6 minutes ago, mustang said: bejb izasla ti ljubimica u madam secretary zadnja epizoda sa jos jednim zlocincem Hvala sto me obavestavas. Pusa
October 11, 20186 yr Mucio sam se da nadjem odgovarajuci topic, ali mislim da ovde najvise odgovara: https://www.nytimes.com/2018/10/09/opinion/stumbling-toward-armageddon.html Stumbling Toward Armageddon Newly declassified documents show why the Americans and the Soviets came so close to war in 1973. A nuclear standoff. One leader is drunk. The other is delirious. Jedan lider™ pijanac, drugi lider™ odlepio. Spavajte mirno.