morgana Posted May 2 Posted May 2 citajuci njujorsku trilogiju prije 100 g izisla sam iz tramvaja na bulevaru umjesto kod ekonomskog fakulteta 2 1
Ras Posted May 2 Posted May 2 Čitao sam Njujoršku trilogiju u vreme kada sam se smuvao sa exwife. Više se i ne sećam o čemu se tu radi, ali to je za mene i ostala poslednja Osterova knjiga koja mi se dopala. Narednih par (Mesečeva palata, Otkrivanje samoće,... ) sam pročitao po inerciji, pa onda i prestao da se dalje zanimam.
John Coltrane Posted May 3 Posted May 3 I ja sam prvo “zagrizao” Njujoršku triologiju, pa onda i ostala izdanja Geopoetike (Levijatan, Mesečeva palata, Knjiga opsena) sve iz perioda posle 2002., godine studija. Ali za njega sam prvi put čuo sredinom 90 zbog dva filma koja sam snimio na VHS (išli su na pokojnom Studio B ) i gledao na repeat - Modri u licu i Dim. Za oba je napisao scenario.
Popular Post aram Posted May 9 Popular Post Posted May 9 (edited) Ivan Ivanji Edited May 9 by aram 17
Moonwalker Posted May 9 Posted May 9 (edited) Gledala pre samo nedelju dana: Edited May 9 by Moonwalker 2 1
Popular Post le petit nicolas Posted May 9 Popular Post Posted May 9 (edited) drug iz mladosti mog tate, koji mu je jednog leta, kad je pao na popravni iz nacrtne, kao djak prve generacije novosadske petogodisnje skole za primenjenu umetnost koja je kasnije prerasla u akademiju, drzao casove, pa je ovaj u avgustu razbio na ispitu i dobio cetvorku. ne mogu da tugujem jer je imao 95 godina i njegova smrt je izraz prirodnog zakona, ali mogu jer je jedan manje iz - uvek male - grupe razloznih i jednostavnih ljudi koji kratkom argumentacijom umeju da izloze svoj stav. ustvari, koji uopste imaju stav i misljenje nastalo iz razmisljanja, obrazovanja i svetskog iskustva. postovanje za ivana ivanjija. poz Edited May 9 by le petit nicolas 16 2
Ian Mancunian Posted May 10 Posted May 10 Pa gde ste videli za Ivanjija? Niko nije objavio, ne vidim čak ni na sajtu Vremena.
aram Posted May 10 Posted May 10 14 minutes ago, Ian Mancunian said: Pa gde ste videli za Ivanjija? Niko nije objavio, ne vidim čak ni na sajtu Vremena. meni javila žena koja mu je bliska prijateljica, stvarno ne znam zašto nigde nema nijedne vesti. 1
Ian Mancunian Posted May 10 Posted May 10 Just now, aram said: meni javila žena koja mu je bliska prijateljica, stvarno ne znam zašto nigde nema nijedne vesti. E u vražju mater. Nek mu je laka zemlja. Kakav život.
aram Posted May 10 Posted May 10 jebi ga, sad se ponah da nije istina... saću da je pitam šta se dešava.
Recommended Posts