Jump to content
IGNORED

Književni RIP

אַף אֶחָד

Recommended Posts

Posted

E baš , pa strašno.

Nedavno sam na tv Insajder uhvatila Marka žvaka gde je ih proveo po Portugaliji.

Posted

auuuu.

baš sam skoro gledao marku žvaka kad ih je vodio kroz lisabon, delovao je kao dobar lik.

imao sam utisak da će napisati bar još nekoliko dobrih knjiga. jbg.

Posted

da dodam da mi stoji na stočiću u dnevnoj sobi "sedam sunaca i sedam luna" u njegovom prevodu i da mi se jako dopao njegov tekst u laguninom bukmarkeru o žozeu saramagu.

Posted
6 minutes ago, Sundance Kid said:

da dodam da mi stoji na stočiću u dnevnoj sobi "sedam sunaca i sedam luna" u njegovom prevodu i da mi se jako dopao njegov tekst u laguninom bukmarkeru o žozeu saramagu.

Imas li to sacuvano u pisanoj ili elektronskoj formi?

Posted
5 minutes ago, Milošica said:

Imas li to sacuvano u pisanoj ili elektronskoj formi?

nemam trenutno, jedino da ti slikam tekst kad dođem kući pa da ti pošaljem u inboks ako ga ne nađeš u međuvremenu.

• Hvala 1
Posted

Nigde ne piše ni da li je bio bolestan niti šta je u pitanju...kakva šteta... :cry:

Posted

Bas, bas tuzna vest ... toliko mi je lepih trenutaka doneo, od pre petnaestak godina jos na blogu b92, sjajan storyteller. Svi njegovi radovi su mi takva lepa putovanja ... Poveo sam i majku na poslednje predstavljanje knjige u Laguni pre mesec-dva da joj potpise knjige, jedno divno vece, bili su mu tu i roditelji ... 

Tuzno :(

• Tužno 1
Posted

Video sam ga reativno skoro, možda mesec dana najviše. Bio u ciglani. U punoj snazi i moći.

Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka

Posted

kako bre skoro sam ga videla? :ohmy:

sent from bash mnogo dobar novi bubamoto

Posted

Izgleda da je srčka...

Počivaj u miru, šmekeru.

....shiit has hit the fan.

• Tužno 3