May 7, 20213 yr Ima luksemburška krimi serija Capitani - bi mi zanimljivo što epizode traju samo pola sata, plus da slušam neki njihov čudan jezik, plus dobra je serija. A trenutno gledam: - Shadow and Bone, ali se zbunim u prvih 20 minuta, međutim, odlučna sam da nastavim - Innocent - guram nekako - Who Killed Sara - odustajem uskoro - November 13th, dokumentarac o terorističkom napadu u Parizu 2015.
May 7, 20213 yr 10 minutes ago, pbg12345 said: ja to planiram sledece dakle vredi jel meni je leglo,dobro uradjeno
May 7, 20213 yr 18 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: posle onog španskog smeća sve je dobro upravo gledam e01 ne mislis valjda na inocent dakle jedino se meni svidelo
May 7, 20213 yr 23 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: posle onog španskog smeća sve je dobro upravo gledam e01 La casa de papel?
May 7, 20213 yr 6 minutes ago, pbg12345 said: ne mislis valjda na inocent dakle jedino se meni svidelo gledaj sky rojo isto pričaju španski a i ribe su im vrh
May 7, 20213 yr 7 minutes ago, pbg12345 said: ne mislis valjda na inocent dakle jedino se meni svidelo i meni. odlicna serija
May 7, 20213 yr kad smo kod spanaca, spanskog, ovo su valjda meksikanci, gledam who killed sara i solidno vozi uzeleo sam se neke postapokalipticne akcije ogledao sam bukvalno sve sto postoji prosle godine, cak i iz ruske kinematografije koja u toj oblasti ume da bude prilicno hmm suluda ima li najava za nesto takvo uskoro
May 8, 20213 yr On 4.5.2021. at 21:39, ToniAdams said: poceo neku koreansku horor seriju sweet home, jbt kakvo sranje zavrsio. gori utisak nego na pocetku. jebem ti netfliks i mogucnost da svaka budala snimi seriju.
May 8, 20213 yr sons of sam je tesko sranje, gledao sam svakakve gluposti ali na ovo da se gubi vreme amaterski jutub dokumentarci o vanzemaljcima ili duhovima deluju uverljivije od ovog sranja