November 13, 20204 yr Nije on toliko snimao filmove, vise je bio angazovan u pozoristu. Tek mu je uloga kod Spielberga u Bridge of Spies donela popularnost u 50 i nekoj godini..
November 13, 20204 yr 11 minutes ago, Caligula said: Kvinz Gambit, ju ju kakva fotografija a glumica charobna I tu se otprilike zavrsava. Ne znam, ja sta posle pola sata, previse opstih mesta i stereotipa. Not my cup of tea.
November 13, 20204 yr Ja pogledao dve epizode i isto se smorio a bas volim sah. Mnogo sporo ide radnja, a prica linearna, likovi sporedni losi...
November 13, 20204 yr sladunjava oda epohi. a cura je malo bjorkiš. dod mantle u anduingu drži čas kamere. al to je hbo.
November 15, 20204 yr On 13.11.2020. at 0:38, copkillah said: Egipatski Paranormal, drži posle dve epizode sasvim fino Baš sam pogrešio u proceni, solidno amaterski napisano, naivno i nabacano previše toga u premalom broju epizoda. Baš se vidi neiskustvo u pisanju ovakvih serija. Ocena na imdb je nadrealno i nerelano visoka.
November 22, 20204 yr On 13.11.2020. at 21:39, bags said: Ja pogledao dve epizode i isto se smorio a bas volim sah. Mnogo sporo ide radnja, a prica linearna, likovi sporedni losi... На које споредне ликове мислиш? Ови из шаховских клубова су осликани аутентично, два њена тренера (и љубавника) су нешто што је "архетипска" појава на вишим нивоима шаха - вредни тренер добрица без талента и мрачни боемски ултраталенат. А прича као прича, бар главни ток, иако наравно имагинација, исто делује аутентично, јер главна јунакиња просто мора да има велике дозе личног "фишеровског" лудила, да би имала уопште шансу против совјетских велемајстора.
November 22, 20204 yr jel netfliks izbacio opciju preskakanja špice? Primetio sam da kod nekih serija, ako je kratka špica onda nema skip intro.. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk