Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

za ljubitelje engleskog fudbala, jedna simpa nova serija "the english game" o zacecima profesionalisma u engleskom fudbala

Posted
On 21.3.2020. at 15:04, Bright Billy said:

odgledao sam prvu epizodu. malo se previse kurce za moj ukus... 

1 Boza Spasic je pricao kako je palio butike po Svabiji ustaskoj migraciji (pominjao i ulicu), sta si ocekivao od mosadovaca - price za laku noc.

Posted (edited)

ok, al nisam bas ni ocekivao maricev goli zivot na netflixu...

za pocetak ovo nema ni formu dokumentarca a ne daj boze neku dramaturgiju. klasicno jednostrano proseravanje... 

Edited by Bright Billy
Posted

To je i meni bila glavna zamerka, ni repa ni glave, samo nabacano.

Posted
On 24.3.2020. at 20:51, Pokojni Ruxin said:

tiger king je kvalitetna pizdarija, vrlo američke sorte

On 24.3.2020. at 23:55, 3opge said:

genijalna serija

I meni je odlično, ali više kao neka slika USA nego neki žestoki triler zaplet kakav ti docu seriesi mogu da budu. 

Svakako vredi pogledati, odlično je. Jebote, kakvih je sve ta Amerika iznedrila likova i priča. Ludilo.

Posted (edited)

jel ima neko pss viska da udeli u ova teska vremena?

Edited by ivy
Posted

CONFIRMED: The Last Kingdom season four arrives on Netflix on Sunday 26th April 2020. 

:hail:

Posted (edited)
16 hours ago, Ros said:

CONFIRMED: The Last Kingdom season four arrives on Netflix on Sunday 26th April 2020. 

:hail:

Lazes?!?! trebali su na jesen...jao sto ce april biti dobar, bindzovanje boscha pa the last kingdom.... sta li je sa mojim father beocca :wub: ...zivko isti ja :lolol:

Edited by mustang
Posted
On 24.3.2020. at 12:51, Pokojni Ruxin said:

tiger king je kvalitetna pizdarija, vrlo američke sorte

White trash game of thrones. 
opasno dobra zabava

Posted (edited)
11 hours ago, mustang said:

Lazes?!?! trebali su na jesen...jao sto ce april biti dobar, bindzovanje boscha pa the last kingdom.... sta li je sa mojim father beocca :wub: ...zivko isti ja :lolol:

ćerka i ja brojimo dane. ja čitam knjige. Trenutno sam kod knjige kojom bi se završila 5-a sezona. Imam onda još dve. Nadam se da će nastaviti seriju do kraja serijala :)

Edited by Ros
Posted
2 hours ago, Ros said:

ćerka i ja brojimo dane. ja čitam knjige. Trenutno sam kod knjige kojom bi se završila 5-a sezona. Imam onda još dve. Nadam se da će nastaviti seriju do kraja serijala :)

ako nisam epizodu, sa arturom i uthredom kada ga pomiluje, gledala bar deset puta! i svaki put suze....ali gluma...arthur ...savsreno! i vracam jer ne mogu da verujem da je toliko dobro. savrsenstvo glume

Posted
2 hours ago, mustang said:

ako nisam epizodu, sa arturom i uthredom kada ga pomiluje, gledala bar deset puta! i svaki put suze....ali gluma...arthur ...savsreno! i vracam jer ne mogu da verujem da je toliko dobro. savrsenstvo glume

Kad kažeš Artur misliš Alfred? 

Posted
10 minutes ago, Ros said:

Kad kažeš Artur misliš Alfred? 

da da ...sorry 

Posted
jel ima neko pss viska da udeli u ova teska vremena?

šta je to pss? ako je password, za šta?

Inviato dal mio Mi 9 Lite utilizzando Tapatalk