mraki Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Opasno me nervira ova iz Vegasa, otežava gledanje.
James Marshall Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Oboje su žestoko defektni, ovaj drugi istražitelj je neki težak slučaj kišnog čovjeka, ne bi me čudilo da za par godina gledamo dokumentarac o njemu. Podsjeća me na lik onog serijskog ubice iz Reno 911, Krega, što drži organe i udove ljudi u frižideru.
3opge Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 23 hours ago, askeladden said: Duty/Shame , bas dobra serija. skaradno losa gluma i debilan skript, prekinuo sam posle prve
kipo Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 23 hours ago, askeladden said: Duty/Shame , bas dobra serija. Zabagovali u 3.-4. ep. Sve predvidivo, samo ova brit milicajka ostala dobra.
askeladden Posted January 16, 2020 Posted January 16, 2020 Meni je ok sto je ovo realno miniserija,zaokruzena i gotovo.Sve jeste klise,scenario je kao da je neko gledao radove Madhousa ili tako neke kuce pa resio da napravi igranu seriju.Meni je to ok .Ne mogu da gledam serije sa 50 epizoda,x serijala,da li ce biti sledeci ili ne.
Ros Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 11 hours ago, James Marshall said: Odgledao prvu o Hernandezu, pa šta ja znam, ako ne bude nekih (psiholoških) boljih uvida u naredne 2 epizode, ovo do sad i nije nešto. Mrzim kad je jumpy timeline, da bi se vještački unijela tenzija i zanimljivost. Takođe, fino je što je žrtvi posvećena pažnja, ali realno nije bitno za priču. Stavljam disklejmer da znam priču, da sam je pratio kako se odvijala, ali jednostavno ni u samoj priči nema mesine dovoljno sem Reveal hidden contents ovog gej elementa sa jaranom iz srednjoškolskog tima, to je i meni bila novost donekle Uglavnom, ni blizu opasnih dokumentaraca kakve Netfliks zna da izbaci, poput onog o Ošu ili ovog Don't fuck with cats ludila. odgledao sve. odlican je dokumentarac. mnogo snimaka sa samog sudjenja. ne znam da li su oni svi telefonski razgovori zaista pravi (verujem da se u zatvorima sve snima) ili su odglumljeni? ono iz tvog spilera je i meni bilo nepoznato
John Coltrane Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 On 13.1.2020. at 13:23, Cane Vukic Prebranac said: Ја погледао прије пар мјесеци али само Ескобарове двије сезоне. Zavrsavam prvu, ide iznenadjujuce lagano obzirom da nisam ljubitelj mesanja igranog i dokumentarnog programa podrzanog pripovedanjem glavnog lika.
Cane Vukic Prebranac Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Ма одлична је. Фора ми је било видјети неке глумце и глумице из теленовела који су процвјетали у Наркосу. Брат Бразилац који глуми Пабла је прејак, а има их још.
goofs Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Brat Pablo je "Tropa Elite" lik, bruka dobar glumac
John Coltrane Posted January 17, 2020 Posted January 17, 2020 Njegovi dijalozi sa sinom, zenom, Gustavom mi deluju kao spanski za pocetnike - rec po rec uz dramsko naglasvanje svake reci.
Caligula Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 (edited) Ne jebavaj se s mackama toliko je odlicno rediteljski uradjen da sam na kraju guglao da vidim da li je dokumentarac stvarno ili dobro uradjena fikcija. Inace sto se samog dogadjaja tice, to je za dark web limunada (sem samog ubistva, mada i toga ima ihahaj) sta se sve radi/snima/prodaje toplo preporucujem knjizicu Edited January 18, 2020 by Caligula
goofs Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 e? jel izdao to neko kod nas ili da jurimo original po (dark web) kioscima?
Caligula Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Ovo kupio u Laguni. Pise na srpskom na naslovnoj, majkumu
Weenie Pooh Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Locke & Key od februara To ne može da omane, ako valja biće za a ako ne valja još bolje, biće ihaj materijala za hejt
Recommended Posts