Cane Vukic Prebranac Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Дошао сам да станем у одбрану Мишел Монахан Sex Education је врх, једва чекам нову сезону. Биће и друга сезона Титана од сутра, изгледа да имају добру сарадњу Нетфликс и DC
dragance Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Odgledao čitav The Crown, sve 3 sezone u 10 dana. Sada mi je na redu Don’t fuck with cats, jer nema ko mi nije to preporučio.
gospa buba Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Don't fuck with cats Obavezno da se gleda, tezak mindfuck od dokumentarca. Preporucujem da se nista ne gugla vec smo da se krene ionako ima smao 3 puta po sat vremena.krivim sve vas! ruchak neskuvan, posao nezapochet, entropija do plafona [emoji38]ol: i dalje mislim (nakon 2/3) da ce da ispadne na fejk dokumentarac. kazite da nije sent from bubamoto
gospa buba Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 nema eksplicitno, samo pricha. bar prve 2/3. govori nam razne stvari.sent from bubamoto
braca Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 (edited) dosta su to pristojno odradili, nema eksplicitnih scena, tako da mozes da gledas, vredi stvarno, macke se pominju samo na pocetku, posle je sasvim nesto drugo, da ti ne otkrivam sad... gledaj, stvarno preporucujem Edited January 9, 2020 by braca
mraki Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 3 hours ago, Cane Vukic Prebranac said: Дошао сам да станем у одбрану Мишел Монахан Gledam baš na iMDb odakle mi je sve poznata, i ništa sem True Detective mi ne pada na pamet, a imam osećaj da sam je gledao u gomili serija/filmova...
gospa buba Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 zena igra svuda i nicheg ne mogu da se setim sent from bubamoto
Recommended Posts