Tresko Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 Pa dobro, poslednja sezona u stvari jeste malo bzvz, ali one pre su stvarno odlične.
Kelt Posted January 6, 2020 Posted January 6, 2020 odbindzovali Drakulu. Šta znam, pre dve epizode zanimljive, mada već viđene fore iz Šerloka... kraj glup
Mil@n Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 Sex Education skroz pristojna zabava, prijalo mi je. Teenage flick, dosta o sexu, ali ne fali i malo ozbiljnijih tema, porodičnih odnosa, problema.. Opuštajuće pre svega, ali dira malo i na druga čula..
ljuttko Posted January 7, 2020 Posted January 7, 2020 On 6.1.2020. at 0:22, steins said: valja li ? Pre pola sata sam najzad izbrisala sve epizode sa kompa I od mene preporuka, nešto mi ovih dana pade na pamet kad se desilo ovo ubistvo dronom . Poslednja sezona malo pokvarila utisak ali se ja navučem na likove ko u turskoj seriji pa hajd da vidim šta će dalje biti Hajd pogledaj i piši utiske
gospa buba Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Badnji dan, idealno za početi gledati Mesiju [emoji3]zbindzovali, dobar mesija. ima prostora za nastavak, ali znamo kako to ide, hrishcane lavovima, rimljane lavovima, veshtice lavovima i sve tako po redu sent from bubamoto
mraki Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Zbindžovao i ja, nije loše sve u svemu. Privukla me tematika, serija lepo vozi i vuče da gledaš dalje, ali nije mi baš ni nešto spektakularno. Predpostavio sam da će se završiti ovako nekako, jer treba još koju sezonu...
dragance Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 5 hours ago, Mil@n said: Sex Education skroz pristojna zabava, prijalo mi je. Teenage flick, dosta o sexu, ali ne fali i malo ozbiljnijih tema, porodičnih odnosa, problema.. Opuštajuće pre svega, ali dira malo i na druga čula.. Genijalna serija. Stiže season 2 za par nedelja! Inače, veoma toplo preporučujem “The End of The F***ing World”.
Ros Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 8 hours ago, Mil@n said: Sex Education skroz pristojna zabava, prijalo mi je. Teenage flick, dosta o sexu, ali ne fali i malo ozbiljnijih tema, porodičnih odnosa, problema.. Opuštajuće pre svega, ali dira malo i na druga čula.. luda serija. poceo da gledam u nedostatku necg drugog i odusevio se. jedva cekam nastavak
Hamlet Strašni Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 3 hours ago, dragance said: Inače, veoma toplo preporučujem “The End of The F***ing World”. +1 Lako i brzo se gleda. Mračno taman koliko treba...
gospa buba Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 +1 Lako i brzo se gleda. Mračno taman koliko treba...+1 isto sent from bubamoto
Mil@n Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 15 hours ago, Ros said: luda serija. poceo da gledam u nedostatku necg drugog i odusevio se. jedva cekam nastavak 17.01 izlaze, ništa slađe kad se tako potrefi, da odgledaš nešto dobro i odmah nova sezona Btw, 5. najgledanija serija na netflixu ikada sa 40.000.000 pregleda.
*edited by mod Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 Don't fuck with cats Obavezno da se gleda, tezak mindfuck od dokumentarca. Preporucujem da se nista ne gugla vec smo da se krene ionako ima smao 3 puta po sat vremena.
nezvanova Posted January 9, 2020 Posted January 9, 2020 2 hours ago, *edited by mod said: Don't fuck with cats Obavezno da se gleda, tezak mindfuck od dokumentarca. Preporucujem da se nista ne gugla vec smo da se krene ionako ima smao 3 puta po sat vremena. +1 sto i sebi zelim. Cerka moje najbolje drugarice je ovih dana bindzovala i videla sam delove. Odlucno!
Recommended Posts