Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted

Pa dobro, poslednja sezona u stvari jeste malo bzvz, ali one pre su stvarno odlične.

Posted

Badnji dan, idealno za početi gledati Mesiju :D

Posted

odbindzovali Drakulu. Šta znam, pre dve epizode zanimljive, mada već viđene fore iz Šerloka... kraj glup

Posted

Sex Education skroz pristojna zabava, prijalo mi je. 

Teenage flick, dosta o sexu, ali ne fali i malo ozbiljnijih tema, porodičnih odnosa, problema.. Opuštajuće pre svega, ali dira malo i na druga čula..

Posted
On 6.1.2020. at 0:22, steins said:

valja li ?

Pre pola sata sam najzad izbrisala sve epizode sa kompa :D I od mene preporuka, nešto mi ovih dana pade na pamet kad se desilo ovo ubistvo dronom . Poslednja sezona  malo pokvarila utisak ali se ja navučem na likove ko u turskoj seriji pa hajd da vidim šta će dalje biti :D Hajd pogledaj i piši utiske :)

Posted
Badnji dan, idealno za početi gledati Mesiju [emoji3]

zbindzovali, dobar mesija. ima prostora za nastavak, ali znamo kako to ide, hrishcane lavovima, rimljane lavovima, veshtice lavovima i sve tako po redu hihi.gif

sent from bubamoto

Posted

Zbindžovao i ja, nije loše sve u svemu. Privukla me tematika, serija lepo vozi i vuče da gledaš dalje, ali nije mi baš ni nešto spektakularno. Predpostavio sam da će se završiti ovako nekako, jer treba još koju sezonu...

Posted
5 hours ago, Mil@n said:

Teenage flick, dosta o sexu, ali ne fali i malo ozbiljnijih tema, porodičnih odnosa, problema.. Opuštajuće pre svega, ali dira malo i na druga čula..

Genijalna serija. Stiže season 2 za par nedelja!

Inače, veoma toplo preporučujem “The End of The F***ing World”.

Posted
8 hours ago, Mil@n said:

luda serija. poceo da gledam u nedostatku necg drugog i odusevio se. jedva cekam nastavak

Posted
3 hours ago, dragance said:

Inače, veoma toplo preporučujem “The End of The F***ing World”.

+1

Lako i brzo se gleda. Mračno taman koliko treba...

Posted
+1

Lako i brzo se gleda. Mračno taman koliko treba...
+1 isto :D

sent from bubamoto

Posted
15 hours ago, Ros said:

luda serija. poceo da gledam u nedostatku necg drugog i odusevio se. jedva cekam nastavak

17.01 izlaze, ništa slađe kad se tako potrefi, da odgledaš nešto dobro i  odmah nova sezona :)

Btw, 5. najgledanija serija na netflixu ikada sa 40.000.000 pregleda. 

Posted

Don't fuck with cats

Obavezno da se gleda, tezak mindfuck od dokumentarca. Preporucujem da se nista ne gugla vec smo da se krene ionako ima smao 3 puta po sat vremena.

Posted
2 hours ago, *edited by mod said:

Don't fuck with cats

Obavezno da se gleda, tezak mindfuck od dokumentarca. Preporucujem da se nista ne gugla vec smo da se krene ionako ima smao 3 puta po sat vremena.

+1 sto i sebi zelim.

Cerka moje najbolje drugarice je ovih dana bindzovala i videla sam delove. Odlucno!