Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
29 minutes ago, elementary said:

Gledao neko Hustle?

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

eno na poslednjem filmu diskutuju

• 4 weeks later...
Posted

Kasnim jedno godinu dana, ali "Mičeli protiv mašina" je mnogo dobar crtani, i za odrasle i za klinčadiju

• +1 2
Posted

Veceras zavrsavam Ozark. Dajte neku preporuku za novu seriju pliz? Od ove vrucine ne vredi izlaziti nigde. :sad: Help!

Posted

Better Call Saul :Jova:

Posted
2 hours ago, Hamlet Strašni said:

Better Call Saul :Jova:

Зар то није AMC продукција? Гледао сам то само због деда Мајка, који ме подсећа на мог покојног деду, по прецизности планирања и смирености у занатским вештинама. А Саул и његова девојка ме неописиво нервирају, престао сам да гледам када је Саул добио судски процес против брата и судски доказао да је овај параноик везано за техничке уређаје. Више се и не сећам која сезона је у питању, тј. где сам стао. 

Posted

remekdelo, prosto neverovatno da je izaslo za netflix, obavezno odgledati do kraja

• +1 2
  • Wub 1
  • Hvala 3
Posted

Zbindžovao Peaky Blinders.
Dobro je da su završili već je postalo besmisleno.

Ovo sa Poli je zajeb ali jbga

....shiit has hit the fan.

• 3 weeks later...
Posted

Izašla nova sezona virgin river. Sapunica koju volimo. :D

Posted

The Gray Man - solidan action-flick za kokice i iskljucivanje mozga, malo Jason Bourne, malo John Wick, s tim sto tu ima i nekih problema. Zaplet je glup i previse prost, a glavni negativac je uzasan i kao lik i kao glumac (ne znam jel ovaj lose glumi ili je miscast, nikad ga nisam video ranije), previse je plitak, bedna motivacija, i nerazradjena pozadina, los nastup, sve bzvz. Mogla je biti i jedna jurnjava manje u filmu, na ustrb produbljivanja malo kompleksnijeg zapleta/negativca, bio bi bolji film, ali me niko nije pitao za savet :dry: gde bi im bio kraj da mene slusaju.

Od ostalog, rezija je dobra, neke akcione scene su odlicne i inventivne, glumacka postava uglavnom dobra, a ima i par cameo uloga koje su me bas dobrano iznenadile.

Spoiler

U pitanju su izvesni Bogdan Drezik i jedan neprepoznatljivi Pablo Eskobar

Posted

Povratak na velike ekrane čačkalice Rajana Goslinga, nakon što je nisu castovali par godina. 

Posted
On 5.7.2022. at 16:39, ToniAdams said:

remekdelo, prosto neverovatno da je izaslo za netflix, obavezno odgledati do kraja

Ovo je veoma super. Picajzla sam pa me pojede sto ne razumijem naslove na knjigama i sl. a previse lijen da tipkam. Bas steta sto nije na engleskom radjeno, odnosno sto ne znam talijanski.

Posted

Javi kad odgledaš i finale :)