ducca Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 On 13.5.2022. at 14:41, dragance said: Ozark Zbindzovao sam celu drugu polovinu poslednje sezone u 3 dana. Maestralno, fantasticno. Da ne kvarim i spojlerisem, dobar kraj. Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. 1
Lezilebovich Posted May 25, 2022 Author Posted May 25, 2022 (edited) 6 minutes ago, ducca said: Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. Ja sam prekinuo na pola poslednje sezone..malo me smorilo to njihovo mastermajndisanje i vrtenje u krug (bar je meni tako izgledalo) hepiend bi mi bio da su zatvorili na milion godina ovo dvoje ili ih bar bacili u more blizu meksika, ali kontam da nije otislo u tom smeru Edited May 25, 2022 by Lezilebovich 1
Mil@n Posted May 25, 2022 Posted May 25, 2022 4 minutes ago, ducca said: Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. Gledaj na to kao na plus, ljudi barem znaju kada je dosta. Po meni, na vreme su završili i to je to.
black mirror Posted May 26, 2022 Posted May 26, 2022 On 25.5.2022. at 16:58, ducca said: Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. isto kod mene, ostale mi jos 5 epizode ali nikako da zavrsim. svaki put kada vidim to dete koji pere novac dodje mi da gadjam tv i nerviram se zasto sam uopste trosio vreme na ovo sranje, trebao sam prekinuti na vreme kao blacklist. da su zavrsili seriju u prvoj sezoni pamtio bi ozark kao super seriju
askeladden Posted May 27, 2022 Posted May 27, 2022 Snimaju The Gray Man sa Ryan Goslingom u gl.ulozi.Em losa knjiga,a o izboru glumca tek ne bih.Verovatno ce biti fazon malo recenica i glupe face po ko zna koji put.Onda da ga malo zaprljamo ki Dzoni Meklejna,i onda namucena faca kadar.Kad vec snimaju takav film,mogli su uzeti Victora i knjige o njemu.Tu bi Gosling cak i odgovarao .
goofs Posted May 30, 2022 Posted May 30, 2022 Ljubav, smrt i roboti, volumen treci. Utiska sam da mi je bolje leglo od druge sezone, veci je procenat zanimljivih prica. Pacovi, stop-motion sa zombijima su mi favoriti, uz njih oni konkvistadori i epizoda sa piratima. Od druge sezone se malo toga secam, ali znam da mi je bila poprilicno razocaranje u odnosu na odlicnu prvu - doduse ona je imala 18 epizoda pa i zbog toga, brojcano, vise dragulja. 1
elementary Posted June 5, 2022 Posted June 5, 2022 Tek sada sam odgledao The Last Dance, fenomenalno.Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Calavera Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 (edited) @Weenie Poohsi video trejler za sandmana? Edited June 8, 2022 by Calavera 1
Weenie Pooh Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 12 minutes ago, Calavera said: @Weenie Poohsi video trejler za sandmana? Nisam, bojkotujem ga zbog nedovoljnog broja žena od boje™ u glumačkoj postavi John Johanna Constantine, čuveni racionalista i skeptik "Sandman? Ma to ne postoji, baba, to su sve bajke, šta pričaš..."
Calavera Posted June 8, 2022 Posted June 8, 2022 nisam ni provalio da bi to trebalo da je constantine, đe plava kosa? ja ću verovatno gledati i odustati na pola, ko s cowboy bebopom.
Frank Pembleton Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Ako neko pomisli da gleda "Ko je ubio Saru?"... Nemojte. ... Shiit has hit the fan 1
Jimmy Kowalski Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Pa dobro, kazi ko je ubio, pa onda ne moramo gledati..
Frank Pembleton Posted June 10, 2022 Posted June 10, 2022 Nisam odgledaodo kraja....Ali zaplet je krenuo...... Shiit has hit the fan 2
elementary Posted June 11, 2022 Posted June 11, 2022 Gledao neko Hustle? Sent from my YAL-L21 using Tapatalk
Recommended Posts