Jump to content
IGNORED

Netflix produkcija

Lezilebovich

Recommended Posts

Posted
On 13.5.2022. at 14:41, dragance said:

Ozark :ziga:

Zbindzovao sam celu drugu polovinu poslednje sezone u 3 dana.

Maestralno, fantasticno. Da ne kvarim i spojlerisem, dobar kraj.

Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. 

• +1 1
Posted (edited)
6 minutes ago, ducca said:

Uh meni ovaj drugi deo poslednje sezone ide baš loše, cedim epizode već 2 nedelje. Već su ideje sve izvadjene iz dupeta, plus svaka epizoda po sat vremena, nikad kraja. Još 2 ep ću prebobati nekako i putujte igumani. 

Ja sam prekinuo na pola poslednje sezone..malo me smorilo to njihovo mastermajndisanje i vrtenje u krug (bar je meni tako izgledalo)

hepiend bi mi bio da su zatvorili na milion godina ovo dvoje ili ih bar bacili u more blizu meksika, ali kontam da nije otislo u tom smeru

Edited by Lezilebovich
  • +1 1
Posted
4 minutes ago, ducca said:

Gledaj na to kao na plus, ljudi barem znaju kada je dosta. Po meni, na vreme su završili i to je to.

Posted
On 25.5.2022. at 16:58, ducca said:

isto kod mene, ostale mi jos 5 epizode ali nikako da zavrsim. svaki put kada vidim to dete koji pere novac dodje mi da gadjam tv i nerviram se zasto sam uopste trosio vreme na ovo sranje, trebao sam prekinuti na vreme kao blacklist. da su zavrsili seriju u prvoj sezoni pamtio bi ozark kao super seriju

Posted

Snimaju The Gray Man sa Ryan Goslingom u gl.ulozi.Em losa knjiga,a o izboru glumca tek ne bih.Verovatno ce biti fazon malo recenica i glupe face po ko zna koji put.Onda da ga malo zaprljamo ki Dzoni Meklejna,i onda namucena faca kadar.Kad vec snimaju takav film,mogli su uzeti Victora i knjige o njemu.Tu bi Gosling cak i odgovarao .

Posted

Gosling :isuse:

Ima li precenjenijeg glumca od njega?

Posted

Ljubav, smrt i roboti, volumen treci. Utiska sam da mi je bolje leglo od druge sezone, veci je procenat zanimljivih prica. Pacovi, stop-motion sa zombijima su mi favoriti, uz njih oni konkvistadori i epizoda sa piratima.

Od druge sezone se malo toga secam, ali znam da mi je bila poprilicno razocaranje u odnosu na odlicnu prvu - doduse ona je imala 18 epizoda pa i zbog toga, brojcano, vise dragulja.

• +1 1
Posted

Tek sada sam odgledao The Last Dance, fenomenalno.

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

@Weenie Poohsi video trejler za sandmana?

Edited by Calavera
  • Hvala 1
Posted
12 minutes ago, Calavera said:

@Weenie Poohsi video trejler za sandmana?

Nisam, bojkotujem ga zbog nedovoljnog broja žena od boje™ u glumačkoj postavi :fantom:

John Johanna Constantine, čuveni racionalista i skeptik :isuse: "Sandman? Ma to ne postoji, baba, to su sve bajke, šta pričaš..."

Posted

nisam ni provalio da bi to trebalo da je constantine, đe plava kosa? :dry: ja ću verovatno gledati i odustati na pola, ko s cowboy bebopom.

Posted

Ako neko pomisli da gleda "Ko je ubio Saru?"... Nemojte.

... Shiit has hit the fan

• Haha 1
Posted

Pa dobro, kazi ko je ubio, pa onda ne moramo gledati..

Posted

Nisam odgledaodo kraja....
Ali zaplet je krenuo...
7fba3d4022989517e2154d62f292426d.jpg

... Shiit has hit the fan

• Haha 2
Posted

Gledao neko Hustle?

Sent from my YAL-L21 using Tapatalk