Jump to content

Netflix produkcija

Featured Replies

• Popular Post

au koje sranje sinoc odgledah, jos ne dolazim sebi. mini serija summer of rockets!

bbc produkcija, ima timoti spal, ima spijuni, ima hladni rat, sve spakovano u 6 epizodica, idealno. bilo mi malo neobicno sto nisam cuo za to cudo al reko' jebiga, ne moram ni ja bas sve znati. ah, kako sam se zajebao! aj sto sam se zajebao pa krenuo, nego sam se zajebao i odgledao!

al opet - da nisam, ne bih video najjadniji misteriozni nestanak osobe u istoriji nestanaka! evo u spojler za slucaj da neko ipak odluci da odgleda seriju.

Spoiler

netragom nestao momak u ranim dvadesetima. ni traga ni glasa godinama. trazila policija, nista. familija angazovala privatnog detektiva, nista. da bi se pomnim ispitivanjem njegovih crteza iz detinjstva i mladosti (pod lupom, molicu lepo) doslo do zakljucka da je momak ustvari otisao da se ne javi i ne vrati jer voli zivotinje a ukucani jedu meso. :s_w: majke mi, ne zajebavam! i nadju ga u nekom hotelu za vegetarijance, radi tamo kao portir.

To se mora gledati :laugh:

:rolf:

sent from novi mnogo jak bubamoto.

odličan kestenjavko u prve 3 epizode

On 14.10.2021. at 17:52, Arkadija said:

Jel neko gledao Ted Lasso, jel čemu? 

Vidim da je nešto o fudbalu.

a kako se to tačno zove, u pretrazi ga ne nalazi

a kako se to tačno zove, u pretrazi ga ne nalazi
Nije Netfliksov vec Amazonov.

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

onda baunujte @Arkadijau

:fantom:

Ted Lasso je zaravo Apple+ serija, nije Amazon :)

Odličan Lasso. (Znam, znam nije Netflix, al morao sam, šta ću kad sam wanker) :D

Ted Lasso je zaravo Apple+ serija, nije Amazon [emoji4]
Moka greska znao sam da je nesto na A. [emoji38]

Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk

14 hours ago, kud u maglu Simoviću said:

odličan kestenjavko u prve 3 epizode

Smor preispoljni od serije

cenim da zavisi i od očekivanja. ja sam od netflixa odavno digao ruke, zadovoljava me sve što ne prekinem posle prve epizode

ma ok ti je rezon i ja sam gledao jer je kao novo ali losho je sve to

Bad sport - epizoda o umetnickom klizanju, ko voli - ja volim. 

sajnfeld na netfliksu :hail:

sent from novi mnogo jak bubamoto.