Takeshi Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) da uletim u voz, squid game je remek-delo! parazit, lost i black mirror na jednom mestu. Edited October 14, 2021 by Takeshi 1
morgana Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) 13 hours ago, kud u maglu Simoviću said: nadam se da se netflix malo uplasio hbo max-a i da ce da napravi makar sitan odmak od strategije 100% kvantiteta 2% kvaliteta, u suprotnom raskidamo Edited October 14, 2021 by morgana
אַף אֶחָד Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 15 hours ago, Lezilebovich said: Kestenjavko je zavrsen kompletno u prvoj sezoni. Znamo i ko, znamo i zasto, znamo i kome, a naravno i sta Prica je zavrsena, ali ne bi bilo prvi put da se par detektiva reaktivira na drugom slucaju. Imaju odredjenog potencijala, iako ne bi bila neka prevelika greota i da se to ne desi. 1
Lezilebovich Posted October 14, 2021 Author Posted October 14, 2021 55 minutes ago, chandra said: Prica je zavrsena, ali ne bi bilo prvi put da se par detektiva reaktivira na drugom slucaju. Imaju odredjenog potencijala, iako ne bi bila neka prevelika greota i da se to ne desi. da da. tako je npr hidden, ali meni se uopšte ne gleda taj drugi deo
mraki Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 A dobro, takve nastavke nije obavezno gledati. Bitno da nije clifhanger. Počeo Little fires everywhere, ništa spec ali može da prodje jedna epizoda pred spavanje. Dal’ je to uopšte Netflix, nisam više siguran.
Haralampije Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 29 minutes ago, mraki said: ali može da prodje jedna epizoda pred spavanje. Kad smo vec kod prolazenja , pre spavanja je def. bolja jedna epizoda seksa 1
Arkadija Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Jel neko gledao Ted Lasso, jel čemu? Vidim da je nešto o fudbalu.
Moća Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Odlicna je. Fudbal je samo pozadina seriju mogu svi da gledaju. A i on se u fudbal razume ko i zene [emoji38]Sent from my M2101K7BNY using Tapatalk 1
Mil@n Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 27 minutes ago, Arkadija said: Jel neko gledao Ted Lasso, jel čemu? Vidim da je nešto o fudbalu. Najmanje je o fudbalu... Obavezno gledaj.
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 (edited) ted lasso je solidno šarmatan, ali vidim da se iz nekog razloga opasno hajpuje po internetima u poslednje vreme. to je recept za razočaranje, definitivno nije u pitanju nešto specijalno što se nikako ne propušta. meni je prva sezona bila ok jer sam očekivao totalno sranje pa se prijatno iznenadio, u drugu sam već ušao sa nekim očekivanjima i bila je mnjah edit - inače nije netflix, mislio sam da smo na omiljenim serijama Edited October 14, 2021 by Pokojni Ruxin 1
Arkadija Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Ma nije problem fudbal, obožavm i fudbal, nisam samo ljubitelj tenisa, nego me mrzelo da do detalja čitam o čemu se radi. Ovde to dobiješ u digest formi.
goofs Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Ted Laso je otkrovenje 2020, toj godini je tako trebala jedna pozitivna i duhovita serija, a Laso bas u tome prednjaci. Druga sezona je dosta ozbiljnija i bavi se nekim zajebanim temama, ali opet (osim jedne epizode) bas dobro vozi, ne bih rekao da je opao kvalitet, samo su se okolnosti malo promenile, mada sam sad i mnogo vise vezan za likove.
Mil@n Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 16 minutes ago, Pokojni Ruxin said: ted lasso je solidno šarmatan, ali vidim da se iz nekog razloga opasno hajpuje po internetima u poslednje vreme. to je recept za razočaranje, definitivno nije u pitanju nešto specijalno što se nikako ne propušta. Minimum 5, 6 ljudi sam "naterao" da odgleda i bukvalno su svi oduševljeni... Do tebe je.
Pokojni Ruxin Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 pa mislim da, moje mišljenje je definitivno do mene 1 1
אַף אֶחָד Posted October 14, 2021 Posted October 14, 2021 Blackspace, izraelska. Zaobici. Glupo do bola.
Recommended Posts