slepa živana Posted October 21, 2021 Share Posted October 21, 2021 23 hours ago, djordje geprat said: meni nikada nije bilo jasno zbog čega osoba koja može da da krv to ne učini. moj rezultat je 38 x 300 g. to je nešto kao ovi antivakseri. ljudi koji misle da su mudri, da su prozreli belosvetsku medicinsku zaveru trgovine krvlju. Link to comment
đorđe geprat Posted October 22, 2021 Share Posted October 22, 2021 16 hours ago, Bujodrag said: A što si davao 300 ml, muškarci obično daju 500 a žene 300. No, svakako, svaka čast i hvala. kada sam davao, dok nisam prestareo, standard je bio: do 4 puta godišnje po 300 grama. valjda je bilo dovoljno davalaca pa se nije preterivalo. 1 Link to comment
Bujodrag Posted October 23, 2021 Author Share Posted October 23, 2021 Ja sam davao 500 a žene 300. Išao sam par puta sa devojkom. Možda se menjalo. Seks par sati posle davanja krvi, kad telo skapira da je ostalo bez nešto zrvnih krnaca i počne da pravi nove i ubrza se, seks je super. 1 Link to comment
gospa buba Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 draga zajednico, treba mi jedan namenski davalac krvi za zavod u svetog save beograd. ako ima neko da mu je vreme, nek se javi u pm za detalje. Link to comment
gospa buba Posted August 11, 2023 Share Posted August 11, 2023 zavrsheno, hvala svima 1 Link to comment
Recommended Posts