Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ubice mog oca

Featured Replies

tebi ce kapiram biti, gadja pravu ciljnu grupu :fantom:

• Replies 1.1k
  • Views 132.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

"volim te (brate,tebra) i ne govorim ti to zato sto sam pijan"

Nije Toni dotle stigo, govorio je o onih prvog par minuta u kafani s Bešlićem. Dok me nije sad podsetio, ja na to i zaboravio. A urnebesno je, moraću opet da pogledam.

tebi ce kapiram biti, gadja pravu ciljnu grupu :fantom:

da li ti je bolji black mirror ili the walking dead?

ble kmiror

jel ima kolko katarine dabar radivojevic i jel ima jaku celjust?

Edited by ToniAdams

katarina je u ovoj seriji nevina kao proljecni ljiljan sa sisama. neocekivano mirna uloga, u smislu seksosti. 

a i nema je previse.

Edited by morgana

aj vi koji ne gledate poocnite, pa da patimo zajedno:)

nemam lose misljenje o Vuku kao glumcu, nije da sam ga igde gledala osim u Velikoj drami, pre mislim da su tekst i rezija diletantski

odlicno zapazanje nekog od ranije, kao prvo citanje teksta, sve totalno neuverljivo, sa nula hemije 

Edited by Sara

Inace, kad govorimo o glumi Kostica, on nikako ne uspeva da bude prirodan, zato je uvek los normalnim scenama (obican razgovor sa ribom recimo). Kad je pijan, nadrkan i slicno, mnogo je uverljiviji.

Ta prirodnost se stice iskustvom, ali se slabo lepi na njega..

a ima u i talenta. tj nema :(

cela ekipa je plač majke božije, on je samo najistureniji pa i najviše smrdi. kao što toni kaže nema talenta i tu onda nema leba. a nema baš ni genetske predispozicije, ako se setimo pljake, mada je ovaj ipak bio sasvim podnošljiv.

inače, bacio sam pogled par puta po par minuta, i ne vidim ovde ništa posebno loše u odnosu na sve ostalo što dolazi odavde, tačno se uklapa u novu srpsku "filmsku misao". jednom rečju - polivanje. a znam i ovu produkciju vrlo dobro, tako da.... to je to.

Edited by MocaVukotic

cela ekipa je plač majke božije, on je samo najistureniji pa i najviše smrdi. kao što toni kaže nema talenta i tu onda nema leba. a nema baš ni genetske predispozicije, ako se setimo pljake, mada je ovaj ipak bio sasvim podnošljiv.

inače, bacio sam pogled par puta po par minuta, i ne vidim ovde ništa posebno loše u odnosu na sve ostalo što dolazi odavde, tačno se uklapa u novu srpsku "filmsku misao". jednom rečju - polivanje. a znam i ovu produkciju vrlo dobro, tako da.... to je to.

Ma to je produkciono bio cirkus koliko meni rekoše, a koliko sam razumeo nisu ni završili post, još...

klasika. evo sad i papillon rade, serija krypton završena ovih dana, sve cirkusi medrano.

mada su pare dobre i na vreme, da ne grešim dušu.

klasika. evo sad i papillon rade, serija krypton završena ovih dana, sve cirkusi medrano.

mada su pare dobre i na vreme, da ne grešim dušu.

Bogami, ovi za ubice malo štucaju sa plaćanjem, ali je verovatno tu kompenz na papillonu, tako to ide...
  • Author

Imam neki cudan osecaj pred vecerasnju epizodu a i nesto me probada u grudima dok jedem jedanaestu palacinku: da li je to mozda nagovestaj sisa u krupnom kadru? :fantom:

Pogledah tizer za ovu epizodu, bice nekoliko novih likova.

Počeloooooo

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Hajp, hajp!

Jel samo ja gledam pbp?!

• Author

Tu sam!

Pisanje krvi prvi put vidjeno u seriji!