ToniAdams Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 tebi ce kapiram biti, gadja pravu ciljnu grupu Link to comment
Marvin (Paranoid Android) Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 "volim te (brate,tebra) i ne govorim ti to zato sto sam pijan" Nije Toni dotle stigo, govorio je o onih prvog par minuta u kafani s Bešlićem. Dok me nije sad podsetio, ja na to i zaboravio. A urnebesno je, moraću opet da pogledam. Link to comment
precog Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 tebi ce kapiram biti, gadja pravu ciljnu grupu da li ti je bolji black mirror ili the walking dead? Link to comment
ToniAdams Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) ble kmiror jel ima kolko katarine dabar radivojevic i jel ima jaku celjust? Edited November 11, 2016 by ToniAdams Link to comment
morgana Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) katarina je u ovoj seriji nevina kao proljecni ljiljan sa sisama. neocekivano mirna uloga, u smislu seksosti. a i nema je previse. Edited November 11, 2016 by morgana Link to comment
Sara Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) aj vi koji ne gledate poocnite, pa da patimo zajedno:) nemam lose misljenje o Vuku kao glumcu, nije da sam ga igde gledala osim u Velikoj drami, pre mislim da su tekst i rezija diletantski odlicno zapazanje nekog od ranije, kao prvo citanje teksta, sve totalno neuverljivo, sa nula hemije Edited November 11, 2016 by Sara Link to comment
MocaVukotic Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 (edited) Inace, kad govorimo o glumi Kostica, on nikako ne uspeva da bude prirodan, zato je uvek los normalnim scenama (obican razgovor sa ribom recimo). Kad je pijan, nadrkan i slicno, mnogo je uverljiviji. Ta prirodnost se stice iskustvom, ali se slabo lepi na njega.. a ima u i talenta. tj nema :( cela ekipa je plač majke božije, on je samo najistureniji pa i najviše smrdi. kao što toni kaže nema talenta i tu onda nema leba. a nema baš ni genetske predispozicije, ako se setimo pljake, mada je ovaj ipak bio sasvim podnošljiv. inače, bacio sam pogled par puta po par minuta, i ne vidim ovde ništa posebno loše u odnosu na sve ostalo što dolazi odavde, tačno se uklapa u novu srpsku "filmsku misao". jednom rečju - polivanje. a znam i ovu produkciju vrlo dobro, tako da.... to je to. Edited November 11, 2016 by MocaVukotic Link to comment
Frank Pembleton Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 cela ekipa je plač majke božije, on je samo najistureniji pa i najviše smrdi. kao što toni kaže nema talenta i tu onda nema leba. a nema baš ni genetske predispozicije, ako se setimo pljake, mada je ovaj ipak bio sasvim podnošljiv. inače, bacio sam pogled par puta po par minuta, i ne vidim ovde ništa posebno loše u odnosu na sve ostalo što dolazi odavde, tačno se uklapa u novu srpsku "filmsku misao". jednom rečju - polivanje. a znam i ovu produkciju vrlo dobro, tako da.... to je to. Ma to je produkciono bio cirkus koliko meni rekoše, a koliko sam razumeo nisu ni završili post, još... Link to comment
MocaVukotic Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 klasika. evo sad i papillon rade, serija krypton završena ovih dana, sve cirkusi medrano. mada su pare dobre i na vreme, da ne grešim dušu. Link to comment
Frank Pembleton Posted November 11, 2016 Share Posted November 11, 2016 klasika. evo sad i papillon rade, serija krypton završena ovih dana, sve cirkusi medrano. mada su pare dobre i na vreme, da ne grešim dušu. Bogami, ovi za ubice malo štucaju sa plaćanjem, ali je verovatno tu kompenz na papillonu, tako to ide... Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Imam neki cudan osecaj pred vecerasnju epizodu a i nesto me probada u grudima dok jedem jedanaestu palacinku: da li je to mozda nagovestaj sisa u krupnom kadru? Pogledah tizer za ovu epizodu, bice nekoliko novih likova. Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Počeloooooo Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Hajp, hajp! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Hamlet Strašni Posted November 13, 2016 Share Posted November 13, 2016 Jel samo ja gledam pbp?! Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока Link to comment
Kanzas siti zez Posted November 13, 2016 Author Share Posted November 13, 2016 Tu sam! Pisanje krvi prvi put vidjeno u seriji! Link to comment
Recommended Posts